Aziz Yıldırım'a ağır gönderme! 'Anlayan anladı'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'a ağır gönderme! 'Anlayan anladı'
Aziz Yıldırım'a ağır gönderme! 'Anlayan anladı'
GİRİŞ 08.11.2018 11:48 GÜNCELLEME 08.11.2018 11:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Anadolu kulüplerinin son dönemdeki yükselişi ile ilgili konuşan Ağaoğlu, "Acaba Anadolu futbolu mu yükseldi, diğerleri mi düştü? Ben biliyorum bunu. Suyun önünde bir şey vardı, o şey çekildi. Su artık daha rahat akabiliyor. Neden bu sene herkes herkesi yenebiliyor, ne oldu acaba? Aynı takımlayım ben. Türk sporunun önünde bir baskı vardı, bu sene o baskı yok. Bu kadar diyorum. Çünkü takımlar kapı arkası, masa altı veya perde arkası sıkıntılarla bu sezon çok daha az karşılaşıyor" ifadelerini kullandı.

 

 

Bu sözlerin ardından programa mesaj atan bir izleyici "Ağaoğlu bu sözleriyle Aziz Yıldırım'ı mı ima ediyor?" sorusunu yöneltti. Ağaoğlu'nun cevabı ise "Ben lafımı ortaya söyledim. Anlayan anladı, sıkıntı yok" yanıtını verdi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 7
  • kasım 5 yıl önce Şikayet Et
    aziz başkan çok büyük adammış kendi durumlarına bakmıyorlar bursaya son maçta yatıp rize düşürende aziz başkandı ya.
    Cevapla
  • 155 5 yıl önce Şikayet Et
    baskan kendine baksan kilif arama istersen
    Cevapla
  • ali naz 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkan çok güzel konuşuyorsunda kaçıncı sırada takımın bir baksanda konuşsan Biri gitti hadi tamamda gelenide siz benden iyi tanırsınız lütfen medyaya oynamayalım.
    Cevapla
  • paşam123 5 yıl önce Şikayet Et
    Sende artık herkes gibisin Ahmet bey. Sende hedef şaşırtmaya başladın. Aziz gitti, hadi oynayın topunuzu madem öyle. Çok ayıp ettin. Ben olaya tam olarak şöyle bakıyorum. Büyük klüplerin şımarık yönetici ve topçuların emeğe zerre saygısı yok ve bu saygısızlıklarını ligde gerilere düşerek göstermekteler. Diğer küçük görülen ama yönetici ve futbolcularıyla aldıkları paraların hakkını sonuna kadar verenleri alkışlamak ve takdir etmek varken, halen daha popülizm yapmak yakışmadı sana. Kınıyorum sen ve senin gibileri. Yarın saldıracak hiçbirşey bulamayıp Rize ye laf atmaya başlarsan hiiiiiiççç şaşırmam :)
    Cevapla
  • Alpertunga 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor özellikle malatya spora dikkat edin daha öncede malatya çok güzel too oynuyordu kümeye düşürdüler sivasa bakın şimdi fenere bakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle