Ünal Karaman'dan futbolculara eleştiri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, evlerinde 0-0 berabere kaldıkları BB Erzurumspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Ünal Karaman'dan futbolculara eleştiri
Ünal Karaman'dan futbolculara eleştiri
GİRİŞ 22.10.2018 23:32 GÜNCELLEME 22.10.2018 23:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünal Karaman'ın açıklamaları

"Erzurumspor takımını tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler, iyi hazırlanmışlar. Puan durumunda 15, 16 ve 17'inci takımlar 10'ar 11'er gol yemişler. Puan durumu çok farklılık arz edebilir. İki hafta iyi oynayıp üçüncü haftayı pas geçemezsiniz. Değerleriniz varsa bunları korumalısınız."

 

 

"OYNAMAYAN KİLO ALIYOR"

"Milli maç araları bizi bozuyor. Gönderdiğimizi oyuncular farklı sorunlarla geliyorlar. Oynayanlar bir takım sorunlar yaşıyor, oynamayan kilo alıyor geliyor. Takım olarak sorun yaşıyorsunuz."

"OYUNCULARIMIZ DA ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMELİ"

"Bireysel terapi gibi oyunculardan daha fazla şey bekliyorsunuz. Rakip biraz canlı oynayıp agresif savunma yapınca zorlanıyoruz. Biz bunun hazırlıklarını yapacağız. Bizim çabamız, gayretimiz kadar oyuncularımız da bazı şeyleri alışkanlık haline getirmeli. Kısmet. Hazırlanacağız diğer haftalara."

YORUMLAR 8
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hoca stratejin yok, alternatif taktiğin yok. Bu işler böyle olmaz.
    Cevapla
  • Hıdır 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen sosa ve burak denen oyunculardan medet umarsan daha çok beklersin.cakubanı oynatacağına neavekameyi alaydın burağın yerine.zaten şaşardım yenseydiniz.
    Cevapla
  • hagi 5 yıl önce Şikayet Et
    sen olcay ile nwakaeme yi takımdan neden koparttın ?
    Cevapla
  • Lange 5 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hoca seni destekliyorum biraz daha dikkat lütfen çünkü sen bizim degerimizsin biz ne kötü hocalara katlandık başka hocalar yüzünden çok yıllar geçti deneme tahtası olduk sonuna kadar destek
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Buyur sen geç kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle