Trabzonspor büyük fırsatı kaçırdı!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasındaki Trabzonspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması 0-0 sona erdi.

Trabzonspor büyük fırsatı kaçırdı!
Trabzonspor büyük fırsatı kaçırdı!
GİRİŞ 22.10.2018 21:58 GÜNCELLEME 22.10.2018 22:23
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Trabzonspor, şampiyonluk yolunda rakiplerinin puan kaybettiği haftada, sahasında BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı.

Mücadelede Erzurumspor'un bir golü VAR'la geçersiz sayılırken, Trabzonspor'un da bir penaltısı VAR'la iptal oldu.

 

 

Ünal Karaman kazanan 11'i bozmadı

Trabzonspor'da Teknik direktör Ünal Karaman, deplasmanda 3-1 kazandıkları Akhisarspor maçının 11'inde değişikliğe gitmedi. Karaman, milli takımdan sakatlığı nedeniyle erken dönen ancak iki gün önce takımla çalışmalara başlayan Ogenyi Onazi'yi ilk 11'de görevlendirdi.

Karaman, ayrıca çift forvetli sistemini de bozmayarak hücum hattında Hugo Rodallega ve Burak Yılmaz ikilisine art arda üçüncü maçta da görev verdi.

VAR'la 1 gol, 1 penaltı iptal

Maça hızlı başlayan taraf Erzurumspor olurken konuk ekip henüz 6. dakikada Özer Hurmacı'yla öne geçti. Ancak hakem Bülent Yıldırım, pozisyonu tekrar izleyerek öncesinde ofsayt olduğunu belirledi ve golü iptal etti.

İkinci yarıya daha iyi giren Trabzonspor'da 68. dakikada Rodallega yerde kalınca Bülent Yıldırım önce penaltı noktasını gösterdi. Daha sonra pozisyonu tekrar izleyen Yıldırım, kararından vazgeçti ve penaltıyı iptal etti. Kalan dakikalarda iki takım da skorda dengeyi bozamayınca karşılaşma golsüz sona erdi.

Bu sonuçla 14 puana yükselen Trabzonspor haftayı 7. sırada kapattı. 6 puanlı BB Erzurumspor ise 17. sırada yer aldı.

Trabzonspor: 0 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 0

Stat: Medical Park

Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Yusuf Bozdoğan

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi (Dk. 46 Kucka), Sosa, Amiri (Dk. 46 Ekuban), Abdülkadir Ömür (Dk. 89 Yusuf Yazıcı), Rodallega, Burak Yılmaz

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Auremir, Egemen Korkmaz, Lokman Gör, Leo, Scuk, İbrahim Akdağ (Dk. 89 Tshabalala), Taylan Antalyalı, Özer Hurmacı (Dk. 82 Kone), Emrah Başsan (Dk. 75 Thy), Sunu

Sarı kartlar: Dk. 24 Sunu, Dk. 65 Auremir, Dk. 90 Sehic (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 45 Onazi (Trabzonspor)

YORUMLAR 14
  • bir taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce erzurumspor u tebrik ediyorum galibiyetini hakem yedi trabzon spor izlesin futbol dersi alsın. Trabzonspor gençlere donmedikce hic bir halt yiyemez.takimda birini saymıyorum iki tane yerli var digerleri paralarını alıyorlar ya sonuç onemli değil yazıklar olsun. Taraftarlar ne bekliyor bu takımdan Ünal bey oynadığı yılları düşünerek oynatsin takımı 90 dk. Kaleye bir ŞUT yok. Sahada gezinerek maç kazanılmaz.
    Cevapla
  • vatanaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Trabzonspor insanı kahrediyor. Bukadar kötü bir oyun olur mu, Oyuncusundan,teknik ekibe ve yöneticisine kadar hepsine yazıklar olsun. Butaraftar başını ne zaaman dik tuta bilecek.
    Cevapla
  • suat trabzon 5 yıl önce Şikayet Et
    ezurum ingiliz takımı gibi rahat paslaştı. Ts adam tutmadı. Oysaki erzurum koştu ve çok mücadele etti. İyi savunma yaptı. TS berbat oynadı, artık bilerekmi bilmeyerekmi onu antrenör izlesin.
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon olacagız diyoruz ama erzurumu yenemiyoruz oynanan futbol rezalet.zamanımız boşa gidiyor.futbolcular bizim kadar üzülmüyor.aldıkları paraya bakıyor.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ya neden hep büyük denilen takımlar açısından bakılıyor bu maçlara .Bence erzurum fırsatı kaçırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle