Rodallega’nın golü ülkesini ayağa kaldırdı

Trabzonsporlu Rodallega’nın attığı röveşata golü ülkesi Kolombiya’yı salladı. Televizyonlarda görüntüleri gösterilen golün haberi internet sitelerinde manşet oldu, futbolseverler sosyal medyada oyuncuyu konuştu.

Rodallega’nın golü ülkesini ayağa kaldırdı
Rodallega’nın golü ülkesini ayağa kaldırdı
GİRİŞ 30.09.2018 15:41 GÜNCELLEME 30.09.2018 15:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hugo Rodallega’nın Kasımpaşa karşısında attığı goller, sadece Trabzonspor tribünlerini değil, Kolombiyalıları da ayağa kaldırdı, ülkesinde geniş yankı uyandırdı. Özellikle kaleciyi estetik bir vuruşla avladığı spektaküler golüne övgüler yağdırıldı. Televizyondaki spor programlarında gösterimi yapılan golü, internet üzerinden de binlerce Kolombiyalı izledi.

‘Müthiş bir gol, kaçırmayın’

Bazı kanallar röveşata golünün görüntülerini “Hugo Rodallega müthiş bir gol attı, kaçırmayın” şeklinde izleyenlerinin beğenisine sundu. Binlerce futbolsever tarafından izlenen görüntülere, izleyicilerin de övgülü yorumlar yaptıkları görüldü. Kolombiyalılar sosyal medya üzerinde de golü konuştu, bazıları futbolcunun yeniden milli takım için düşünülebileceğine dair yorumlar yaptı.  

‘Ustalık dolu bir vuruş’

Kolombiya’daki internet sitelerinin en önemli haber konularından bir tanesi de bu gol oldu. Müthiş vuruşla ilgili olarak “Rodagol işbaşında”, “Rodallega’dan ustalık dolu bir vuruş”, “Duble yaptığı maçta spektaküler de bir gol attı”, “Rodallega röveşata ile fileleri salladı”, “İki golle Trabzonspor’u galibiyete taşıdı” başlıkları atıldı.

Taraftarlar evlerinden paylaştılar

Kolombiya'da bazı futbolseverlerin evlerindeki televizyondan çektikleri Rodallega'nın golünün görüntülerini video paylaşım hesaplarından yayınlamaları gözlerden kaçmadı.(Milliyet)

YORUMLAR 1
  • Szymkowiak-61 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın HUGO hep böyle gollerine devam edersin inşallah.
    Cevapla