Burak Yılmaz açıklaması 'Fikret Orman'la görüştüm'

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz konusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz açıklaması 'Fikret Orman'la görüştüm'
Burak Yılmaz açıklaması 'Fikret Orman'la görüştüm'
GİRİŞ 13.09.2018 15:37 GÜNCELLEME 13.09.2018 17:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Transfer konusuna değinen bordo mavililerin başkanı Ağaoğlu, şöyle konuştu;

BURAK YILMAZ İÇİN ORMAN İLE GÖRÜŞME OLDU

 

 

"Burak'ı alacak parayı darphane basmadı sözleri slogan oldu, daha sonra da bunu tekrar ettim. Bunun sebebi şu; Burak, geçtiğimiz sezon takımın en skorer oyuncusu. Türkiye'de de şu anda üç büyük takımın pivot santrfor sorunu var. Bu tip oyuncuya her kulübün ihtiyacı var da, Trabzonspor'un mu yok? Son dönemde Beşiktaş ile Burak'ın adı çok anıldı, 17 Ağustos'ta sayın Fikret Orman ile görüştüm, kendisiyle ilişkilerimiz iyi. Orman beni aradı ve; "Başkan, Burak ile adımız çok geçiyor, bu durum beni rahatsız ediyor, birbirimize zarar veriyor. Bu konudaki düşünceleriniz ne. Ben de kendisine, bu konuda bizim bir düşüncemiz yok ve hocamız da Burak'ı kadroda düşünüyor ve biz Burak'ı satmayı düşünmüyoruz dedim. Başkan Orman da o zaman konu bizim için kapandı dedi."

TEKLİF MENAJERLERDEN GELDİ

"Daha sonra Ankaragücü maçından önce Burak ile bir görüşme yaptık ve başkanım böyle bi düşünceniz var mı dedi, ben de sen bu takımın lider oyuncususun ve hiçbir yere gitmeyeceksin dedim. Bu çok net. Burak ile yaptığımız görüşmeden sonra bu konu bizim için kapandı ancak transferin bitimine 48 saat kala başkan yardımcımız beni arayarak "Burak Yılmaz ile ilgili Beşiktaş'ın bir teklifi var" dedi. Kendisi ile konuştuğumuz zaman "konu bizim için kapanmıştır" diyen Fikret Orman vardı. Daha sonra bu teklifin kimden geldiğini sordum, menajerlerden geldi dediler ve daha sonra menajerler ile bir görüşme gerçekleşti. Burak Yılmaz'ın market değeri en yüksek futbolculardan biri, menajer komisyonları da önemli. Bu teklif bize menajerler aracılığıyla geldiği için teklifi ciddiye almadım, başkan yardımcılarımıza yönlendirdim daha sonra da transferin son günü saat 21 sularında başkan yardımcımız beni aradı ve konu kapandı. Bu görüşmelerden Burak'ın haberi yok ve bu görüşmeden haberi olduktan sonra "beni satmaya çalıştılar" ifadesini kullanmış olabilir, kırılmış olabilir. Bu durumdan kaynaklanan bir yanlış anlaşılma. Bu teklif bize Beşiktaş'tan değil menajerlerden geldi."

"HER FIRSATTA SATMAYACAĞIMI SÖYLEDİM"

"Burak'a da kamuoyuna da Burak'ı satmayacağımı her fırsatta dile getirdim. Son iki gün içerisinde yapılan görüşmelerin Burak'ta bir hayal kırıklığı yarattığı ortaya çıkıyor. Ameliyat sırasında da sonrasında Burak'ın yanındaydık ancak sanırım Berlin'de olduğu ameliyattan bahsediyor, haksız sayılmaz. Ameliyat öncesinde veya sonrasında benim bir telefon etmem gerekirdi. Burak Yılmaz'ın bu konuda haksız olduğunu ifade edemeyeceğim. Burak'ın öyle sakallı, heybetli göründüğüne falan bakmayın, tanıdığım oyuncular arasında en duygusal 3-5 oyuncudan biri."

YORUMLAR 3
  • dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    iyiki gelmemiş bjk ye
    Cevapla
  • ugur gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar konuşursan konuş kimse inanmaz , parayı çok fazla sevdiğin milli yahkımda gösterdin , her attığın gol tahkım için değil sadece prim için , bu durumda yanlız değilsin arda ve diğer kendini fazla beğenmiş...
    Cevapla
  • AZİZİYELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzellikle anlaşın
    Cevapla