Burak Yılmaz: 'O konular kapandı...'

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, 'Futbolun Süperleri' ödül töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz: 'O konular kapandı...'
Burak Yılmaz: 'O konular kapandı...'
GİRİŞ 13.09.2018 00:41 GÜNCELLEME 13.09.2018 00:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ligde 4 hafta geçtiğini ve oynayamadığını söyleyen Yılmaz, "Maçları izlerken diyorum ki kendime, keşke iğneyle oynamasaydım, keşke o ameliyatları olmak zorunda kalmasaydım da şimdi sahada olabilseydim. Çok üzülüyorum. Ama böyle bir gecede yer alınca da iyi ki yapmışım diyorsun. Güzel bir organizasyon. Çok mutluyum, böyle yerlerde bulunmak kendini iyi hissettiriyor. Bu organizasyonu yapanlara teşekkür ederiz" dedi.

Transfer ile ilgili gelen sorulara, "O konular kapandı gitti" yanıtını veren yıldız oyuncu, Trabzonspor taraftarının kendisine desteği hakkında, "Sağ olsunlar beni her zaman destekliyorlar. Taraftarımın desteği her zaman Trabzonspor'a. Bana da ayrı bir sevgileri var teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Burak Yılmaz sahalara ne zaman döneceği sorusuna ise "3 gündür takımla antrenmanlara başladım, Allah'a şükür kendimi iyi hissediyorum. Biraz daha zamanım var ama" yanıtını verdi.

YORUMLAR 7
  • öztürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk diyorki "ben sporcunun zeki, çevik ve aynızamanda ahlaklısını severim" diyor. Paragözünü severim demiyor. Milyon€ lar alacak kadar ne yapmış, vatanımı kurtarmış.
    Cevapla
  • ERZURUMLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak iyi futbolcudur. Devre arası Galatasaraya bekleriz seni aslan...
    Cevapla
  • Dede 5 yıl önce Şikayet Et
    25 gol var haklı
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    İzlemekten keyif aldığım GS 'lı futbolculardan :)))
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Gel dön yerine.
    Cevapla
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir gsli olarak burak yuzunden tsnin maclarini izliyorun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle