Trabzonspor'dan Burak Yılmaz için flaş karar!

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın takım kaptanlığının yönetim kurulu kararıyla alındığı bildirildi.

Trabzonspor'dan Burak Yılmaz için flaş karar!
Trabzonspor'dan Burak Yılmaz için flaş karar!
GİRİŞ 11.09.2018 20:22 GÜNCELLEME 11.09.2018 23:20
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın takım kaptanlığının yönetim kurulu kararıyla alındığı bildirildi.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, konuyla ilgili bordo-mavililerin internet sitesine yaptığı açıklamada, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Trabzonspor kaptanının hem futbolcu arkadaşlarına hem de yeni nesil genç Trabzonsporlulara örnek olması gerektiğinden hareketle, profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'dan kaptanlık görevinin alınmasına oy birliğiyle karar verilmiştir." ifadesini kullandı.

Açıklamasında, "Ayrıca, oyuncularımızın gerek yazılı ve görsel yayın organları gerekse sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarda daha dikkatli davranmaları hususunda gerekli uyarılar yapılmıştır." şeklinde görüş bildiren Kafkas, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda profesyonel futbolcularımızın açıklamalarında disiplin ihlali gerektiren durumlar olması halinde, yönetmelikler gereği cezai yaptırımların uygulanacağının altını bir kez daha çizmek isteriz."

YORUMLAR 23
  • Ahmet trz 5 yıl önce Şikayet Et
    1,dam ameliyat olmuş hiç bir yönetici arayıp geçmiş olsun dahi demedi. 2,buraktan habersiz bjk ile görüşüp anlaşıyor ts yöneticileri atibaya karşılık. 3.sonra burak'ın menejerini arıyor ts yöneticileri diyorlarki biz bjk ile anlaştık burak alacağı olan 850 bin eura dan sende 600 bin euradan vaz geçeceksin. ve bu tranfer olacak. burak da derki ben neden alacağımdan vazgeçeyim ki ben bjk. ye gitmek istemiyorumki siz benden habersiz beni bjk ye satıyorsunuz burak kabul etmiyor transfer gerçekleşmiyor. bilmeden sallıyorsunuz okuyun öğrenin...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    burak,arda,caner,volkan gibi oyuncuları lüfen milli takıma almayın artık,gençlere yönelelim
    Cevapla
  • szegnydn 5 yıl önce Şikayet Et
    yönetimin yaptığı iş saçma sapan bir şey alacağını istemek oyun performansını mı etkiledi veya kalitesi mi düştü adam alacağı var diye köleleşip el mi bağlayacak karşınızda işini yapar parasını alır parasını almadan işini yaptıysa yapıyorsa bu adamın sahadaki olayına karışmayacak yönetim. bence yönetim tamamen hatalı.
    Cevapla
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun arkası gelir, bu iş kadro dışına kadar gider.. Fakat memlekette o kadar çok ne yaptığını bilmeyen yönetici başkan varki..! Eski yönetim burak gibi birine resmen kulübün anahtarlarını teslim etmiş..Kim bu burak ya.! Oynadığı hangi takımda seri bir form yakalamış tek başına kaç maç almışta takımını şampiyon yada finale taşımış malesef arkasındaki çakal babanın menejerlerle yaptığı sahte şişirme sonucu her gittiği takımın içine nifak tohumları ekmiş birisi bu adam
    Cevapla
  • yermiyiz biz be 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak devre arasi bjk de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle