Flaş Burak Yılmaz açıklaması! 'Vazgeçilmez değil'

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sık sık takımdan ayrılması gündeme gelen Burak Yılmaz hakkında konuştu.

Flaş Burak Yılmaz açıklaması! 'Vazgeçilmez değil'
Flaş Burak Yılmaz açıklaması! 'Vazgeçilmez değil'
GİRİŞ 10.09.2018 11:45 GÜNCELLEME 10.09.2018 11:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hacısalihoğlu, transferin son gününde takımdan ayrılması gündeme gelen Burak Yılmaz için "Endüstriyel futbola dönüştürüldükten sonra dünyadaki futbol, bu tip transfer hadiseleri sıklıkla yaşanıyor. Bütün kulüpler yaşıyor, sadece biz değil dünyada yaşanıyor. Artık hiçbir oyuncu vazgeçilmez konumda olmuyor. Kulübün ihtiyaçları, imkanları, ekonomisi ve kadro yapısına göre birçok oyuncu gidebiliyor, katılabiliyor. Bizde de o tarz bir gelişme yaşandı ama şu anda transfer olmadı. Gerek alacak kulübün bu konudaki niyetiyle, gerek gidecek oyuncunu niyetiyle ilgili. Tüm bunların çakışması gerekir. Bu anda bu şartlar oluşmadı. Şu an Burak Yılmaz, Trabzonspor kadrosundaki önemli bir oyuncu. Tabii ki burada çok büyük hizmetleri olmuş, çok önemli maçlara imzasını atmış bir kardeşimiz. Geçmişte de olmuştu, 2010'da, 2011'de oldu. Bundan sonra da varsa Trabzonspor sevgisiyle, profesyonel bir anlayışla bu birlikteliği yürüteceğine inanıyorum" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak önemli ve örnek bir oyuncu.
    Cevapla
  • kime 5 yıl önce Şikayet Et
    örnek mi?
    Cevapla
  • ünal 5 yıl önce Şikayet Et
    İsz vazgeçilmez kovduk şutladık istemiyoruz kapıdan bir daha giremez dediğiniz kim varsa hepsini 2 veya 3 defa daha geri çaırıp aldınız. Çünkü siz kargadan başka kuş tanımazsınız. Az kaldı trabzonu da kümeye düşüreceksiniz. Kupa kupa diye diye kulüp batıyo. Arrkadaş tüm idari adli kurumlar kupayı sahibine verdi size de haksızsınız dedi. İşinize bakın futbolunuza bakın,yeter bitirdiniz kulübü.4 büyükten briydi rabzon şimdi oldu Anadolu takımı,averaj takımı. yazık ettiniz
    Cevapla
  • Vakfıkebir 5 yıl önce Şikayet Et
    Fe ne ras yon federasyon sen işine bak
    Cevapla
  • oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    sen işine bak ,,,git rizene sahip çık ,,,fenere de bayrak sallarsın rize maçında,
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir yöneticide vaz geçilmez değil. Özellikle de sen.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözün doysun nankör.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle