Kesenin ağzını açtılar! Abdülkadir için...

Benfica’nın, Abdülkadir Ömür aşkı dinmiyor. Portekiz ekibi, yıldız oyuncunun transferini bitirmek adına devre arası için Trabzonspor'dan öncelik istedi. Daha önce Abdülkadir için 13 milyon euroya kadar çıkan Portekiz ekibinin yeni teklifinin 20 milyon euroya yaklaşması bekleniyor.

Kesenin ağzını açtılar! Abdülkadir için...
Kesenin ağzını açtılar! Abdülkadir için...
GİRİŞ 10.09.2018 09:47 GÜNCELLEME 10.09.2018 11:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Portekiz devi, yaz transfer döneminde 19 yaşındaki oyuncu için Trabzonspor ile kıran kırana pazarlıklar gerçekleştirmiş ancak taraflar bir türlü anlaşma sağlayamamıştı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu da sezon başında genç oyuncuyu satmak istemediklerini açıkça belirtmişti. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, yıldız oyuncunun peşini bırakmıyor. Portekiz temsilcisi, transfer dönemi kapanmasına rağmen Fırtına’nın kapısını bir kez daha çaldı ve Abdülkadir transferini bitirmek adına devre arası için Fırtına’dan öncelik istedi. Bordo- Mavililer ise “Şartlarımız uyarsa oturur, konuşuruz” yanıtını verdi.

 

 

Yakın takipte

Benfica, bu süreçte Abdülkadir’in hem büyük maçlardaki performansını izleyecek hem de sağlık durumunu yakından takip edecek.

Yıldız oyuncunun transferi için daha önce 13 milyon euroya (97.2 milyon TL) kadar çıkan Portekiz ekibinin, önerinin kabul görmemesi nedeniyle teklifini de 20 milyon (147.5 milyon TL) euro bandına çekmesi bekleniyor. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü Rui Vitoria’nın da başarılı oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek istemesi transferin önünü açıyor.

Teklif yağıyor

3 sezon önce A takıma çıkan ve geçen bu süre zarfında gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Abdülkadir Ömür’ün menacerliğini babası Mustafa Ömür yapıyor. Bu nedenle hem Türk hem de yabancı menajerler, genç oyuncunun haklarını satın almak adına başarılı futbolcuya başvuruda bulunuyor. Yıldız oyuncunun, bu konuda kimi tercih edeceği ise merak konusu.

(Fanatik)

YORUMLAR 11
  • Vira! 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne 20 si kardesim 10 veriyorsa sat gitsin 7.5 dan 75 trilyon Trabzona olan borcunuzu verin hem trabzonluları parasını alıyorsunuz o kadar desteğe maddi olarak bi karsılık vermiyorsunuz bu Abdülkadir Trabzonlu cocuk gitsin yurtdısından parayı Trabzona getirsin önünü açın sizde Trabzonlulara olan borclarınızı ödeyin trabzonspor uda düzlüğe cıkarın alt yapıda sanki baska adam yok sat bir satışa Trabzon 3 kazansın yusufuda satın alt yapıdan yenisi cıkar bence cok bile gec kaldınız!!!!! Trabzonspor Trabzonlulara yarasın Trabzonu emip sömürmesin Trabzonlu teknik adam sporcu alt yapı direktörü futbolcu ihraç etsin hem trabzonspor kazansın hem Trabzonlular!!!
    Cevapla
  • Haso 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli takimda niye yok ?anlamsiz 20 million euroluk oyuncu nerde sattik milli takimda ilk 11 de olmasi gerekiyor
    Cevapla
  • Ozgur ata 5 yıl önce Şikayet Et
    Satin diyenlerin cogu istanbul takimlarinin taraftarlari :))
    Cevapla
  • fırtına 5 yıl önce Şikayet Et
    bence genc oyuncularin yurtdisina satilmasi cok ama cok yanlis. cunku transfer ettikleri oyuncuları bilerek oynatmiyorlar ve gelismesini engelliyorlar boylece milli takimin basarisiz olmasina neden oluyorlar. ilk 11 oynadiklari takimlarinda kalip daha cok gelisme gosterirler
    Cevapla
  • Verin Adamı 5 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon civarına verin gitsin adamı. benficada oynasın çocuk. geleceğini karartmayın. geleceği aydınlık olsun. trabzon bu sene vermez yarın birgün gereksiz bir hoca gelir kadroya almaz silinir gider. gördük bunların örneklerini. verin gitsin çocugu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle