Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak'a tepki!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavililerin golcüsü Burak Yılmaz'ın kulüba itharname göndermesi ile ilgili konuştu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak'a tepki!
Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak'a tepki!
GİRİŞ 08.09.2018 23:18 GÜNCELLEME 08.09.2018 23:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın kulübe itharname göndermesinin ardından TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. 

Burak Yılmaz'ın kulübe itharname çekmesinin Beşiktaş ile ilişkilendirilmesine dair söylemlerin cevabının golcü futbolcuda olduğunu dile getiren Ağaoğlu, "Böyle bir şey gündemimizde yoktu. Beşiktaş'a gitmek istiyor mu? Bu sorunun cevabını kendisi versin. Kulübe gelmiş resmi bir teklif yok. Biz ciddi bir kulübüz. Biz teklif yapacaksak yazılı olarak yaparız." dedi. 

 

 

"BURAK İKİCİ DEFA İTHARNAME GÖNDERİYOR!"

Trabzonspor'un başına geçtiği günden bu yana ödemelerin en büyük bölümünü Burak Yılmaz'a yaptıklarını itiraf eden Başkan Ağaoğlu, Burak'ın diğer oyunculara örnek olması gerektiğini dile getirirken, "Geldiğimiz günden beri o kadar ödeme yaptığımız yerde ki en büyük bölümün Burak Yılmaz'a yapıldığı halde bizden önceki alacaklarından dolayı, bizden öncekilere ihtarname yapmadığı halde bize ihtarname yapıyor. Bize ikinci defa ihtarname gönderiyor. Benim takımımın kaptanı, diğer oyunculara örnek olmalı insan. Yaşadığımız zorlukları biliyor. Bir yerde para var da paranın üstüne mi yatıyoruz. Bu davranışları beni gerçekten üzdü. Farklı bir davranış beklerdik. Alacağı para da aylık 400 bin euro. Bir de takımda ister oynasın ister oynamasın 10 bin euroluk maç başı parası var." dedi. 

Burak'ın yaşanılan hadiseler sonrası kadro dışı kalıp kalmayacağına dair sorulan soruya böyle bir durumun söz konusu olmayacağını ifade eden Ahmet Ağaoğlu, "Burak'ın kadro dışı kalma durumu söz konusu değil. Baktığınız anda kanun hakkını kullanıyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • milli Selamet 5 yıl önce Şikayet Et
    beşpara etmeyen gözu doymayan adam burak...böyle adamlara bu kadar parayı verirsen kulüpte böyle zorda kalır....adamlar paraya doymuyor ki....
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak Yılmaz Transfer sezonunda satılmalıydı.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka Alanya maçı ve Burak?
    Cevapla
  • reel 5 yıl önce Şikayet Et
    temelli kulübün anahtarınıda verseyişsiniz.aylik 400 bin
    Cevapla
  • her şeye muhalif 5 yıl önce Şikayet Et
    demekki adamin alacagi var ve demekki sizden oncekiler bir sekilde idare ediyordular siz edemiyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle