Trabzonspor'da Jose Sosa uçuşa geçti

Trabzonspor'a ilk transfer olduğu sezonda istenileni veremeyen Arjantinli, sezon başından bu yana gösterdiği başarılı performansını Galatasaray karşılaşmasında yaptığı asistle taçlandırdı.

Trabzonspor'da Jose Sosa uçuşa geçti
Trabzonspor'da Jose Sosa uçuşa geçti
GİRİŞ 03.09.2018 13:33 GÜNCELLEME 03.09.2018 13:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'a geçen sezonun başında İtalya Serie A ekibi Milan'dan transfer edilen Jose Sosa, Bordo-Mavililer'de görev yaptığı ilk dönemde beklentilerin altında kalmıştı.

Hem 5 milyon Euro'luk maaşı, hem de Fırtına'da 27 mücadelede görev yapıp sadece 2 asist yapması sebebiyle eleştirilerin hedefi olan Arjantinli yıldız, bu sezona da tutuk başlasa da önceki akşam Galatasaray karşısında farkını ortaya koydu. 4-0'lık farklı galibiyete 1 asistlik katkı sağlayan Sosa, 90 dakika sahada kalıp takımının hücum hattını başarılı bir şekilde yönlendirdi.

MAÇA DAMGA VURDU

115 kez topla buluşup 96 kez meşin yuvarlağı takım arkadaşlarıyla buluşturan yıldız isim, yüzde 83.4'lük pas isabeti tutturdu ve bu alanda sahanın en başarılı ismi oldu.

Deneyimli isim, Galatasaray karşısındaki görüntüsüyle başta teknik direktör Ünal Karaman olmak üzere tüm Bordo-Mavililer'e güven verdi.

YORUMLAR 3
  • CAN BAR 5 yıl önce Şikayet Et
    5 milyon euro peh peh peh kardeşim kaç para ediyor biliyormusunuz tam 39 trilyonnnnn Bu para nasıl kazanılır hiç düşündünüz mü TÜRKİYEde Yazık vallahi de billahide tallahide yazık günah bunu verenler sebep olanlar destekleyenler izlemeye gidip yada decoder alıp destekleyenler acaba çocuğunuz ya da eşiniz akrabanız veya bir gariban sizden birşey istediğinde hemen yerine getirebiliyor musunuz Allah aşkına düşünün ve en ilginci süper ligdeki sözde TÜRK takımlarının tamamına yakınının maç kadrolarının tamamı yabancı Yeminle bir daha maç izlemicem yazık çok yazık Bu mesajı kaç kişi görür bilemem ama gören iyice bir düşünsün haksızsam "haksızsın" deyin.
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten maçın en iyi oynayan oyuncuları onazi ve sosa idi, inşallah gelişerek devam ederler.
    Cevapla
  • akal 5 yıl önce Şikayet Et
    yabancıyı övmeyi çok seviyoruz
    Cevapla