Trabzonspor'un başı sakatlıklarla dertte!

Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'da sakatlıklar baş gösterdi. Yeni transfer Toure'nin kasığında yırtık tespit edildiği için hafta sonu forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Sosa ve Burak'ın maça yetişmesi zor görünüyor. Sağ arka adalesinde çekme meydana gelen Abdülkadir'in ise maça yetişme ihtimali yüksek.

Trabzonspor'un başı sakatlıklarla dertte!
Trabzonspor'un başı sakatlıklarla dertte!
GİRİŞ 31.08.2018 10:53 GÜNCELLEME 31.08.2018 16:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray maçı öncesi Jose Sosa, Zargo Toure ve Abdülkadir Ömür sakatlıkları nedeniyle son yapılan antrenmana katılmadı.

Bu futbolculardan Zargo Toure'nin kasığında yırtık tespit edildiği ve bu nedenle Galatasaray maçında oynama ihtimalinin düşük olduğu ifade edildi. 

 

 

Sağ arka adalesinde çekme meydana gelen Abdülkadir'in maça yetiştirilme ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi. Kas ağrıları bulunan ve tedavisine başlanan Sosa ile dünkü idmanda takımdan ayrı düz koşu yapan Burak Yılmaz'ın ise Galatasaray maçında oynamalarının zor olduğu belirtildi.

BİLETLER TÜKENDİ

Süper Lig'in ikinci haftasında taraftarıyla buluştuğu maçta Sivasspor'u 3-1 mağlup eden Trabzonspor'da Galatasaray ile oynanacak dev maçın heyecanı doruk yaptı. Süper Lig'in son şampiyonunu yarın konuk edecek olan bordo-mavili takımı izlemek için gişelere akın eden taraftarların biletleri tükettiği ifade edildi. Karşılaşmayı 40 bin taraftarın izlemesi bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • husnu coban 5 yıl önce Şikayet Et
    size pektemek vagnertemeki kiraliyalim
    Cevapla
  • trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha sezon başı, dökülüyorlar..
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani böylesi önemli maçta oynamayacaksa ,ne zaman oynayacak Burak?
    Cevapla
  • laz 5 yıl önce Şikayet Et
    besiktas gs macinda oynar artik..
    Cevapla