Karaman'dan tepki! 'Hakem hata yaptı'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ankaragücü ile berabere kaldıkları maçın ardından hakem Mete Kalkavan'ı eleştirdi.

Karaman'dan tepki! 'Hakem hata yaptı'
Karaman'dan tepki! 'Hakem hata yaptı'
GİRİŞ 25.08.2018 23:05 GÜNCELLEME 25.08.2018 23:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ankaragücü ile deplasmanda berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman son dakikada gelen gol nedeniyle 2 puan kaybettiklerini belirterek, "Oyuncularımın gösterdiği mücadelenin karşılığı 3 puandı." şeklinde konuştu.

 

 

Karşılaşmanın son dakikasında yaşanan ve MKE Ankaragücü'nün gol attığı pozisyonda hakem Mete Kalkavan'ın yanlış bir karar verdiğini savunan Karaman, "Tıpkı Abdülkadir'e gösterilen kartta olduğu gibi, hakemin hata yaptığını düşünüyorum. Pozisyonda faul vardı ama lehimize olması gerekiyordu. Hakem burada yorum hatası yaptı. Bu hata da emeğimizin karşılığı olarak gelmesi gereken 2 puanın önüne geçti." değerlendirmesinde bulundu.

MKE Ankaragücü'nün başarıyla lige çıktığını ve yeni oyuncularla takımı güçlendirdiğini vurgulayan Karaman, şunları kaydetti:

"Onlar da iyi takım olma yolunda ilerliyorlar. Kendilerine başarılar diliyorum. VAR sisteminin sadece ofsayt, kart veya iptal edilen gollerde değil, bu tarz bariz faullerde de devreye girmesi gerekiyor. Pozisyonu tekrar tekrar izledim. Faul lehimize olmalı ve kart rakip oyuncuya verilmeliydi. Sakatlarımızın olması, bazı oyuncularımızın geç gelmesi nedeniyle zamana ihtiyacımız var. Bunu yaparken de puanlara ihtiyacımız var. Eminim bundan sonraki müsabakalarda daha dikkatli olunacaktır."

YORUMLAR 20
  • OZAN HAYALOĞLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya sen ne yaptın. Ankaragücü gibi aciz bir takıma iki puanı hediye ettin. Kalkavanın ekmeğine de yağ sürdün. Seni severim amma TS hocalığı sana birkaç gömlek fazla gelir.
    Cevapla
  • Andac 5 yıl önce Şikayet Et
    Bismillah ağlamaya basladilar
    Cevapla
  • Ahmet 61 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zamandan beri hak aramak ağlamak oldu
    Cevapla
  • laz 5 yıl önce Şikayet Et
    sampiyon olacaksan,sahada rakibi oldugu gibi hakemide yeneceksin.
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Mücadeleye puan vermiyorlar.Galibiyete 3; beraberliğe de 1 puan veriyorlar Ünal Bey.
    Cevapla
  • aydinft 5 yıl önce Şikayet Et
    hakem hatası bazı takımları etkiliyor ama bu takımda defans yok ki hakem hatasız olsa da ts goller yer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle