Jose Sosa'dan transfer itiraf!

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Jose Sosa'nın ülkesinden gelen transfer tekliflerini kabul etmediğini belirtti.

Jose Sosa'dan transfer itiraf!
Jose Sosa'dan transfer itiraf!
GİRİŞ 23.08.2018 16:54 GÜNCELLEME 23.08.2018 16:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, transfer hakkında flaş itiraflarda bulundu.

''BOCA VE RIVER'I REDDETTİM''

Arjantin'in Radio Provincia radyosuna açıklamalarda bulunan Sosa, ''Arjantin'den Boca ve River Plate'den gelen transfer tekliflerini reddettim. Çünkü her zaman eğer Arjantin'e dönersem eski kulübüm Estudiantes'e döneceğimi söylüyordum. Benim için hiçbir şey değişmedi.'' sözlerini kullandı.

''BAZEN TÜRKİYE'YE DÖNEREK İYİ Mİ ETTİM DİYORUM''

Trabzonspor ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten Arjantinli futbolcu, ''Estudiantes formasını tekrar giymek istiyorum. Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Beni Milan'dan alıp yatırım yaptılar. Ancak eğer başkanın da dediği gibi Aralık ayında 4-5 önemli kontratı ödemek istemezlerse o zaman işler değişir. Bazen Türkiye'ye dönerek iyi mi ettim yoksa ülkeme mi dönmeliydim diye merak ediyorum. Bu konu hakkında içimde kendimle savaş veriyorum. Milan için Türkiye'den ayrılırken ülkenin durumu nedeniyle endişeliydim. Ailemi düşünmek zorundaydım. Ancak şimdi farklı. Türkiye hakkında hiç kötü konuşamam.'' dedi.

2020 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Süper Lig'de 25 maça çıkmıştı ancak gol atamamıştı.

YORUMLAR 3
  • laz 5 yıl önce Şikayet Et
    bencede seni almakla Trabzonspor hata etti
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan üç kagıtçı o aldığın paranın yarısını vermezler sana arjantinde yattığın yerden para kazanıyor iyimi etti kötümü etti onu düşünüyomuş
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    maçlarda yüreyene başka yerde para vermezler. O kadar rahat ki ohh.ohh
    Cevapla