Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Burak cevabı

Beşiktaş, Burak Yılmaz için kapıyı çaldı ama Trabzonspor kararlı. Bordo-mavili futbolcuyu kiralamak isteyen Beşiktaş'a düşünmeden 'Hayır' diyen Trabzonspor, 4.5 milyon Euro'dan aşağı bir rakama bu transfere sıcak bakmıyor.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Burak cevabı
Trabzonspor'dan Beşiktaş'a Burak cevabı
GİRİŞ 19.08.2018 10:33 GÜNCELLEME 19.08.2018 10:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki Burak Yılmaz pazarlığı tekrar başladı. Negredo'nun gönderilmesi halinde bir forvet almak isteyen Beşiktaş gözünü bir kez daha Burak Yılmaz'a çevirdi. 

Trabzonspor'un içinde bulunduğu ödeme güçlüğünden dolayı, yıllık ücreti 3 milyon 350 bin Euro olan golcü futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak isteyen siyah-beyazlıların bu yönde yaptıkları girişim sonuçsuz kaldı.

 

 

Zira Trabzonspor yönetimi, maliyeti yüksek olsa da Burak Yılmaz'dan vazgeçmek niyetinde değil. Özellikle de bedelsiz... Bordo- mavililer 4.5 milyon Euro'dan aşağı bir bedelle Burak Yılmaz'ı satmayı kesinlikle düşünmüyor ve bu rakamın altındaki teklifleri dikkate bile almıyor. 

Bu konuda yapılan görüşmelerde de, "Burak Yılmaz'ı bedavaya vermeyiz" denilerek Beşiktaş'ın kiralama girişiminin önüne set çekildi.

YORUMLAR 6
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Galatasaray gibi değil. Bu paraya asla Burak’ı almaz
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya sözleşmesi devam eden futbolcuya ve üstelik 2 kere reddilmişken,tekrar oyuncuyu transfer etmeye çalışmak etik mi?
    Cevapla
  • eyvallah 5 yıl önce Şikayet Et
    bana kalırsa beş para değeri Yok trabzonun aklı varsa ucuz pahalı bulduğu paraya satıp kurtulsun 2. vanpörsü vakası yaşayacak ya değilse.
    Cevapla
  • Ozgur ata 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak dedigin adam gecen sene 29 macta 23 gol atti, sakatlik yuzunden oynayamadigi maclarda da oynasaydi Gomisi gecerdi. Adam kendi parasini 10 defa cikardi. Belesciler TS’dan uzak dursun, negredoyu seyredin siz, bedavacilar sizi
    Cevapla
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten BJK Buraka talipse M. Pektemek + para karşılığında gönderilmelidir. Hem maaş maliyetinden hem bonservisinden kazanırsınız. Burakla defans arkasına sarkma dışında başka bir atak planı ile oynayamazsınız.
    Cevapla
  • her yer bordomavi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz cimnastikciler kendinizi cok mu akilli zannediyorsunuz...Rodellega bile takima girmekte zorlanirken M.Pektemek nasil girecek. Paraniz varsa alin yoksa boş muhabbet yapmayin...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle