Hollanda'da coşan Bero'dan Trabzon'a gönderme!

1.6 milyon Euro karşılığında Hollanda'nın Vitesse Kulübü'ne transfer olan Matus Bero açıklamada bulundu.

Hollanda'da coşan Bero'dan Trabzon'a gönderme!
Hollanda'da coşan Bero'dan Trabzon'a gönderme!
GİRİŞ 18.08.2018 13:03 GÜNCELLEME 18.08.2018 13:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

1.6 milyon Euro karşılığında Hollanda'nın Vitesse Kulübü'ne transfer olan Matus Bero, tıpkı N'Doye gibi Bordo-Mavililer'i pişman ediyor.

Vitesse formasıyla 4 maça çıkan Slovak oyuncu, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bu performansını kendi mevkiisinde oynamasına bağlayan 22 yaşındaki futbolcu, "Trabzon'da kendi mevkiimde oynatılmadım. Bu benim için büyük bir sıkıntıydı. Hollanda'da herkes orta sahada oynadığımı biliyor. Orada kendimi güçlü hissediyorum" açıklamalarında bulundu.

 

 

Yeni takımının şampiyon olabileceğini de kaydeden Bero, "Hiçbir şey imkansız değildir. Özellikle futbolda her şey mümkün. İyi bir takımınız ve taktiğiniz varsa her zaman her yerde iyi sonuçlar elde edebiliriz" dedi.

YORUMLAR 4
  • ah bero vah bero 5 yıl önce Şikayet Et
    ndoye de aynı gittiği yerde coştu. bero klas biri değil ama iş görürdü, bizim sorunumız takım üzerindeki taraftar baskısı. bunu anlayın TARAFTAR BASKISI KARŞISINDA YÖNETİMİN ZAYIFLIĞI Takımı olumsuz etkiliyor. reçete bu bendice.
    Cevapla
  • tsfb 5 yıl önce Şikayet Et
    lan haberde ne yazıyo kendı mevkimde oynatmadılar
    Cevapla
  • yavuz arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    oynadigin maclarida gördük.bir adım ileri gidemedin.seni biz stopermi oynattik sag bekmi sol bekmi oynattik.orta saha oynadin senden bi cacık olmaz orta sıra takimı vitesse gibi takimlarda debelenip durursun işte..
    Cevapla
  • nirvana aptal 5 yıl önce Şikayet Et
    kanat oynattınız özürlü
    Cevapla