Trabzonspor'da skandal! Bir bu eksikti

Trabzonspor’un yaklaşık 1 milyon TL’lik borcu nedeniyle Akyazı Stadı’nda elektriklerin kesildiği belirtildi.

Trabzonspor'da skandal! Bir bu eksikti
Trabzonspor'da skandal! Bir bu eksikti
GİRİŞ 11.08.2018 14:48 GÜNCELLEME 11.08.2018 14:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un elektrik dağıtım şirketi Çoruh Edaş’a olan yaklaşık 1 milyon TL’lik borcu nedeniyle Akyazı Stadı’nda elektriklerin kesildiği belirtildi.

Bu durum karşısında Bordo-mavili yönetimin, Çoruh Edaş’a borcu taksitlendirme veya sponsorluk çözümü önerdiği ancak dağıtım şirketinin buna sıcak bakmadığı kaydedildi.

 

 

Yaşanan kesinti üzerine stadın bazı bölümlerinde jeneratör ile aydınlatma yapılamaması nedeniyle saha zeminindeki hibrit çimin zarar gördüğü belirtildi. (Fanatik)

YORUMLAR 11
  • kardesim 5 yıl önce Şikayet Et
    kapatın bu takımları. Bu da bir hak, israf had safhada, hiç vergilerini vermiyorlar. Eger referandum olursa son üç yillik bilancosunda geliri giderini karsilamayan veya belirli bir yuzdeyi yakalayamayan takimlar kapatilsin teklifi koyulsun. Milli mührümüz eveti basarız evvel Allah. Acımayın bunlara.
    Cevapla
  • isayusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Tonla parayı yabancı futbolculara, boş-beleş işlere harcayıp ayağınızı yorganınıza göre uzatmayın sonrada vergilerden yırtmanın yok elektrik-su bilmem neyin parasını ödememenin yollarını arayın. Art niyetinizle hepiniz batın inşallah ne diyelim.
    Cevapla
  • cengiz han 5 yıl önce Şikayet Et
    borç neden ödenmez buzamana kadar Vatandaşın olsa anında elektrikler kesilir. o zaman ellektrik dağıtım ve üretim şirketlerinde çalışanlara da aylıkları ödenmesin. öyle şey olurmu.
    Cevapla
  • mtdrgn 5 yıl önce Şikayet Et
    harcadığının parasını ödemezsen keserler. bunda şaşılacak bir şey yok. bizim büyük takım dediğimiz klüpler zaten bu ülkeye hep yük oldular. hiçbir başarı yok, sadece devletin her kurumuna ve özel sektöre milyonlarca borcu var.
    Cevapla
  • HAKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    zor günler bunlar paranın adı var milyon eski para trilyon elektrik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle