Trabzonspor'dan Yanal ve Aykut Demir'e tazminat

Trabzonspor Kulübü, futbol takımının eski teknik direktörü Ersun Yanal'a 10 milyon 575 bin lira, eski oyuncusu Aykut Demir'e ise 9 milyon 780 bin lira tazminat ödedi.

Trabzonspor'dan Yanal ve Aykut Demir'e tazminat
Trabzonspor'dan Yanal ve Aykut Demir'e tazminat
GİRİŞ 10.08.2018 19:42 GÜNCELLEME 10.08.2018 19:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, bordo-mavili kulübün yönetimi tarafından, futbol takımında daha önce teknik direktörlük yapan Ersun Yanal'a bugün itibarıyla 10 milyon 575 bin lira tazminat ödendi.

Takımda daha önce futbol oynayan Aykut Demir'e de 9 milyon 780 bin lira ödeme gerçekleştirildiği belirtildi.

 

 

Öte yandan bordo-mavili yönetimin, takımın eski oyuncusu Dame N'Doye'un menajerine 130 bin avro, Ersun Yanal'ın yardımcılarına da 800 bin lira ödeme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Yapılan bu ödemelerle birlikte bordo-mavili kulübün lisans ve tescil işlemlerine engel bir borcunun kalmadığı belirtildi.

YORUMLAR 4
  • taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakin işte,kulübün paralari nasil heba ediliyor,ersun yanal i biz adam ettik,insan bundan feragat eder,hele o aykut demir hangi akilla o transfer yapildi zamaninda,hangi akilla sözleşmede böyle tutarlar oldu,yazık yazik,bunlari gördükçe 4 kere gelip gidip hiç tazminat talep etmeyen,kiymetini bilemediğimiz şenol hocamizin değeri daha çok anlaşılıyor.
    Cevapla
  • Tarafdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Şota da hamide şimdi ünalda Şenol hoca gibi Tolunay Kafkas da bu kulüpten bi nane almamıs TIR faiz çünkü Trabzonu kalpten sevdiler şimdi Abdülkadir Yusuf Hüseyin caferden bunları bekliyoruz adam gibi Trabzonlu olun!
    Cevapla
  • Engin 5 yıl önce Şikayet Et
    Aykut o parayı kullanacağını düşünmüyorum bi hocalarına sor helal mi haram mı diye?
    Cevapla
  • Vuslat 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen faiz kismini bir fakire verirde siz tsye bakin .batiyosunuz
    Cevapla