Trabzonspor'dan şike davası açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, futbolda şike davasına yönelik olarak, "Trabzonspor Kulübü bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hakkı olanı alma noktasında bir adım dahi geri atmayacaktır." dedi.

Trabzonspor'dan şike davası açıklaması
Trabzonspor'dan şike davası açıklaması
GİRİŞ 06.08.2018 13:31 GÜNCELLEME 06.08.2018 13:31
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ağaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı basın yayın kuruluşları ve sosyal medya hesapları tarafından bordo-mavili kulübün şike davasını sahipsiz bıraktığı şeklinde ortaya atılan suçlamaları üzüntüyle takip ettiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle bilinmelidir ki Trabzonspor Kulübü ve değerli camiası hak ve adalet arayışı noktasında Türkiye Cumhuriyeti tarihinde örneğine ender rastlanabilecek bir toplumsal hareket ve hukuki mücadeleyi uzun zamandır sergilemektedir. Bizler de göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim kurulu olarak, konuya ilişkin girişimlerimizi uluslararası boyutta sürdürmekte ve son kertede CAS'a götürdüğümüz dosyanın akıbetini titizlikle takip etmekteyiz." 

"Son günlerde, bu haklı mücadelemizde geri adım atıldığı yönündeki iddialar asılsız olmakla birlikte, yeniden yan yana gelen camiamızın birlik ve bütünlüğü yönünde atılan anlamlı adımlara gölge düşürmektedir." diyen Ahmet Ağaoğlu, şunları kaydetti:

"Trabzonspor Kulübü bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hakkı olanı alma noktasında bir adım dahi geri atmayacaktır. Bizler bu güzide kulübün yönetim kurulu olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığımızı belirtir ve süreci yakından takip ettiğimizin bir defa daha bilinmesini isteriz. Bu konuda şimdiye dek akıtılan ve akıtılacak olan her damla terin hakkını teslim edecek ve mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz."

YORUMLAR 9
  • Rize 5 yıl önce Şikayet Et
    61 senin gibi holigan birisini görmedim herkese cevab veriyorsunuz ne şikesi siz yaptiniz bursayi şampiyon yaptiniz Karedenizin incisi RIZEYI DÜŞÜRDÜNÜZ.
    Cevapla
  • Rize 5 yıl önce Şikayet Et
    siz 2011de kalin bu satten sonra hic bir şey olmaz sizden.
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    2010 2011 şampiyonu TRABZONSPORDUR
    Cevapla
  • Fatih1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin başka işiniz yok mu olmayan şampiyonluk peşinden Trabzonsporu ne hale getirdiniz. Hadi alın görelim
    Cevapla
  • ....61 5 yıl önce Şikayet Et
    aldikmi gorursun zaten
    Cevapla
  • yasa 5 yıl önce Şikayet Et
    içeriği okumadım ama tahmin ediyorum kupamizi verin zirvalari:) Sadri seneri hiç unutmam o sene bizde yapmak istedik ama beceremedik dedi röportajı hala durur bakabilirsiniz siz kendinizi çokmu temiz zannediyorsunuz:) hamsi yemeye devam
    Cevapla
  • ....61 5 yıl önce Şikayet Et
    ne zirvaliyosun sen
    Cevapla
  • ozelharekat 5 yıl önce Şikayet Et
    alin taraftarin gazini siz.gs ya sattiniz maclari unutmadi bu halk anca mahkemenin beraat dedigi seylerle taraftarin yonunu o tarafa cekin.basarisizliga devam edin
    Cevapla
  • vatan61 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık size ... 5 mahkeme kararı ile şike tescillendi hala konuşuyorsunuz tff nin bile kararlarında şike yapıldığı tescillendi,,,, az insafı ve insanlığı olanın ret edmeyeceği bir gercek bu maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle