Ahmet Ağaoğlu 2 transferi açıkladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer müjdesini verdi ve ''Önümüzdeki hafta 2 oyuncu kampa dahil olacak'' dedi.

Ahmet Ağaoğlu 2 transferi açıkladı!
Ahmet Ağaoğlu 2 transferi açıkladı!
GİRİŞ 08.07.2018 18:19 GÜNCELLEME 08.07.2018 18:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basına yaptığı açıklamada yeni yapılacak transferleri dile getirirken Burak Yılmaz ve Rodallega hakkında önemli ifadeler kullandı. 

Ağaoğlu, yaptığı açıklamada kulübün 1 kuruş dahi fazladan para harcayacak durumu olmadığını belirtti ve "Transferini gerçekleştirmek istediğimiz oyuncular oldu. Maliyeti 1'di, 3 oldu. Kulübün menajerlere olan borcu 60 milyon lira civarında. Gerektiğininin dışında harcayabileceğimiz 1 kuruş paramız dahi yok. " dedi. 

Bordo-mavili ekibin başkanı transfer müjdesini verdi ve konu ile ilgili "Transfer, hem ekonomik sıkıntı yaratmayacak hem de kulübün gücüne güç katacak şekilde olacak. Önümüzdeki hafta içerisinde 2 oyuncu, kampa dahil olacak. İhtiyaç duyulan mevkilere de transfer çalışmaları içerisindeyiz.'' ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor Kulübü başkanı Ağaoğlu, kulübünden borçlarından bahsederken "10 gün içerisinde ödenmesi gereken 30 milyon lira var. Ödemelerin ardı arkası kesilmiyor. Rakamlar, milyonlar ile telaffuz ediliyor. Bugüne kadar nasıl geldiysek, aynı şekilde devam edeceğiz." dedi. 

TRANSFERLERİMİZ BELLİ

Ağaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; 

"Trabzonspor gibi bir kulübün içerisinden çıkamayacağı bir sıkıntı yoktur. 10 milyon taraftarı olan, Türk futbolunun kilometre taşı olan bir kulübün sıkıntılı dönemleri olur, ayağı takılır ama yere düşmez. Transferin başladığı günden bu yana para harcamadık. Hangi bölgeye oyuncular alacağımız, ne kadar para vereceğimiz belli."

BURAK'I ALACAK DARPHANE...

Ağaoğlu, Burak Yılmaz'ın başka bir takıma transfer olacağı iddialarına dair net  konuştu; "Burak Yılmaz'ı satın alacak parayı darphane henüz basmadı. Burak, bizim en değerli futbolcularımızdan bir tanesi."

RODALLEGA'NIN MENAJERİ...

Bordo-mavili kulübün başkanı, Rodallega'nın transferi hakkında konuşurken oyuncuların borçlarının ödendiğini dile getirdi ve "Rodallega ile ilgili menajerinin yaptığı açıklamayı bilmiyorum. Her oyuncumuzun parasını, sınıra gelince ödeyen bir kulübüz. Hemen hemen tüm oyuncular tarafından kulübe ihtarname çekildi. Ödemeleri gerçekleştirdik. Ödemeye devam edeceğiz. Bizim oyuncularımıza gerçekten talip olan varsa adresi Trabzonspor Kulübü'dür." dedi. 

SOSA, ESTEBAN, RODALLEGA'YA CEZA YOK

Ağaoğlu, Sosa, kaleci Esteban ve Rodallega'nın kampa geç katılmasına dair ceza verilip verilmeyeceği sorusuna, "Üç oyuncu ile ilgili teknik heyetten yönetim kuruluna gelen bir rapor yok." cevabını verdi. 

YORUMLAR 8
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ağaoğlu makul ve akıllı hareketleriyle öne çıkıyor. Ancak 2011 olayını gündeme getirip camianın enerjisi heba edilmemeli. Taraftara oynanmamalı. 2011 in dönüşü yok artık anlaşılmalı. TS taraftarının çoğu gs sempatizanıdır ancak unutmasınlar mali yönden ts ra en çok zarar veren gs olmuştur. FB düşmanlığı sona ermeli. Şampiyonluk hayal olur.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bahsi geçen oyuncular alt yapı dan gelenler değildir.
    Cevapla
  • mirac ardak 5 yıl önce Şikayet Et
    atmaaa rızaaaa
    Cevapla
  • mirac ardak 5 yıl önce Şikayet Et
    10 milyonmuuu
    Cevapla
  • mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda 10 milyon olmuş. Tebrikler
    Cevapla
  • Yüzde yüz 5 yıl önce Şikayet Et
    Seninki kaç bin onu söyle
    Cevapla
  • ihtiyar 5 yıl önce Şikayet Et
    evet begenemedinmi
    Cevapla
  • mutlu 5 yıl önce Şikayet Et
    beğenemedinmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle