Okay Yokuşlu'dan 4 yıllık imza!

Trabzonspor'un Milli futbolcusu Okay Yokuşlu, Celta Vigo ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

Okay Yokuşlu'dan 4 yıllık imza!
Okay Yokuşlu'dan 4 yıllık imza!
GİRİŞ 13.06.2018 13:23 GÜNCELLEME 13.06.2018 16:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da sergilediği futbolla kısa zamanda A Milli Takıma yükselen ve Avrupa'dan önemli kulüplerin teklif götürdüğü bordo-mavili genç yıldız Okay Yokuşlu, yeni takımı Celta Vigo ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Bordo-mavili takımla ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olan ancak 26 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli olmak üzere "6 milyon euro çıkış maddesi" bulunan Okay Yokuşlu için İspanyol kulübü bu parayı kulübün hesabına yatırarak transferi resmiyete kavuşturdu.

İki gün önce İspanya'ya giderek sağlık kontrolünden geçen Okay Yokuşlu, resmi imzayı attıktan sonra bugün İstanbul'a dönerken, futbolcunun bu transferinde menajeri Batur Altıparmak'un yanı sıra menajer Ahmet Bulut'un da rol aldığı öğrenildi.

YORUMLAR 12
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetim elindeki iyi oyuncuları satmak için mi görev başına geldi?
    Cevapla
  • Ksyserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor ada okay ada hayırlı olsun 33 milyon kazandırdı okay da kazandı tabiki gitmesini istemezdik ama iki tarafa olgunlasdı
    Cevapla
  • fenerB 5 yıl önce Şikayet Et
    açıkçası iyi olmuş T.S. cimbomun arka bahçesiydi.1-2 sene sonra g.s ye giderdi. şimdi dönüşünde bizde alabiliriz. iyi olmuş başarılar.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ts için büyük kayıp Seneye İstanbul takimlarindan birine kiralık gelir...
    Cevapla
  • Trabzon61 5 yıl önce Şikayet Et
    Beceriksizliğin bu kadarı bu adamlar nasıl TS yi yönetiyorlar .7milyon Euro değil 15 milyon Euro ya böyle birini alamazsınız Burakta olduğu gibi şirket borcunuzu kapatın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle