Burak Yılmaz'dan olay paylaşım! G.Saray...

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması altında başarılı bir sezon geçiren Burak Yılmaz’la ilgili ortada birçok transfer söylentisi dolaşıyor.

Burak Yılmaz'dan olay paylaşım! G.Saray...
Burak Yılmaz'dan olay paylaşım! G.Saray...
GİRİŞ 13.06.2018 10:18 GÜNCELLEME 13.06.2018 10:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Tecrübeli oyuncuyla ilgili bugüne kadar iki takımın ismi ön plana çıktı. Bunlardan biri Beşiktaş, diğeri ise Başakşehir’di. Ancak önceki gece yaşanan gelişme kafaları fena halde karıştırdı.

Burak, eski takım arkadaşı Olcan’ı etiketleyerek, teknede çekilmiş bir fotoğraf karesini Instagram’da hikaye olarak paylaştı. Bu görselin üzerindeki 4 yıldız ise dikkat çekiciydi.

Bonservisi 4.5 milyon euro

Burak’ın bu hareketle formasında 4 yıldız taşıyan tek takım olan G.Saray’ı işaret ettiği söylendi. Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon başında Burak’la ilgilenmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Trabzonspor onun için 4.5 milyon euro civarında bir bonservis talep ediyor. 1 milyon euro da menajerlik ücreti var. G.Saray’ın ise 33 yaşındaki futbolcuyu yıllık ücretini karşılayıp kiralayacağı konuşuluyor.

SADECE MAAŞI KARŞILANACAK

Bordo-Mavili takımda senelik 3 milyon 550 bin euro garanti ücreti bulunan futbolcunun sadece maaşı ödenecek. Tıpkı Galatasaray gibi mali sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor’un bu öneriye nasıl bir yanıt vereceği ise bilinmiyor.

ordo-Mavililer, ilk etapta Burak Yılmaz’ı bonservisiyle satmak istiyor. Ancak transfer döneminde beklenen teklif gelmezse, kiralama formülüne de sıcak bakabilirler. Burak Yılmaz, Fatih Terim’le birlikte önceki yıllarda Şampiyonlar Ligi’nde oldukça iyi bir grafik çizmişti.

YORUMLAR 12
  • Galatasaraylı 5 yıl önce Şikayet Et
    Gol kralı aalan Burak kim ne derse desin gol krallıkların ve Galatasaray'a kazandırdığın goller yeter, geri gelmen güzel olur gerçekten, hadi hayırlısı
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Burak iyi bir forvet.Gomisi tamamlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Belki okeyde dört taşı eksiktir onu anımsatıyor olabilir de
    Cevapla
  • rsm 5 yıl önce Şikayet Et
    ondan önce de trabzon paylaşımı yaptı adam, ya ne gereksiz bir haber takip etmiyorsunuz bari susun, adam olcanla beraber
    Cevapla
  • diyar 5 yıl önce Şikayet Et
    hıc gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle