Burak Yılmaz kararını verdi! Takımı...

Başakşehir veya Beşiktaş'a transferinin gerçekleşme ihtimali düşük olan Burak Yılmaz, kariyerine Trabzonspor'da devam edecek.

Burak Yılmaz kararını verdi! Takımı...
Burak Yılmaz kararını verdi! Takımı...
GİRİŞ 07.06.2018 22:06 GÜNCELLEME 07.06.2018 22:06
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sezon bitmeden hakkında transfer iddiaları ortaya atılan Burak Yılmaz kariyerine Trabzonspor'da devam edecek. Adı hem Beşiktaş hem Başakşehir ile anılan 32 yaşındaki yıldız golcü gelecek sezon da bordo mavili formayı giyecek. 
  
Burak için gitmeye çok gönüllü olmadığı Başakşehir defterinin tamamen kapandığı öğrenilirken, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yaşanan bonservis pazarlığında anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Siyah beyazlıların Burak'ın bonservisi için maksimum 3 milyon Euro'ya çıktığı belirtilirken, Karadeniz ekibinin 5 milyon Euro'dan aşağı düşmediği ifade edildi.
 
Kulübün ücretinde indirim talep ettiği Burak Yılmaz'ın bu teklifi büyük oranda kabul ettiği ve kontratının bitiş tarihi olan 2020'ye kadar Trabzonspor'da forma giymeye devam edeceğini yönetime ilettiği bildirildi. Başkan Ahmet Ağaoğlu da "Burak Yılmaz ile birkaç kez bir araya geldik. Bizim kendisinden tek bir talebimiz oldu; o da aldığı ücrette indirime gitmesi. Çok soğuk bakmadı" sözleriyle görüşmeleri doğruladı. 

Lig bitmeden Almanya'da fıtık ameliyatı olan Burak Yılmaz'ın yeni teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde 1 Temmuz'da başlayacak 2018-2019 sezonu çalışmalarına katılacağı kaydedildi. Bu sezon Karadeniz ekibinde 25 lig maçında 23 gol atan milli forvet 4 de asist yapmıştı. (beIN SPORTS)

YORUMLAR 14
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    cimboma gel kral. cimbom senin evin..
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    İnanmayın arkadaşlar kesin gidici de nereye belli değil
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni kim ne yapsın. Dua et Trabzon tutuyor
    Cevapla
  • Kara kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Verilmiş sadakamiz varmış ki Beşiktaş'a gelmemiş çok şükür Yarabbi
    Cevapla
  • sarı 5 yıl önce Şikayet Et
    gelse seve seve kabul edersin ama ulaşamıyorsunya kedi misali kışş demeyi de iyi bilirsiniz siz bjkliler
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür beşiktaş a gelmediği iyi oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle