Ünal Karaman imzayı attı! İşte ilk sözleri...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, düzenlenen törenle imzayı attı.

GİRİŞ 30.05.2018 11:36 GÜNCELLEME 30.05.2018 14:10
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İmza töreninde ilk sözü alan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor her alanda yapılanmaya gidiyor. Bu yapılanmanın en önemli taşlarından biri Ünal Karaman hocamız olacak. Kendisiyle birlikte mutluluk ve üzüntüleri beraber yaşadık. İnşallah mutlu bir süreç yaşayacağız. Bu camianın içinden biri. Trabzonspor yönetim kurulu adına kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

"Camiamızı hak ettiği yere ulaştıracağız"

 

Karaman ise yaptığı açıklamada, "Bana bu camianın bir parçası olma şansını veren herkese teşekkür ediyorum. Ben bu şehirde yaşadım ve bu şehrin değerleri içinde kendi değerlerimi örtüştürdüm. Başarıyı da acıyı da beraber yaşayacağız. Bu camia taraftarla güzel. İnşallah güç birliği oluşturacağız. Camiamızı hak ettiği yere ulaştıracağız" diye konuştu.

YORUMLAR 21
  • Nazım 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu yorumlara bakıyorum da futbol Tükiyeden men edilmeli bu nasıl bir yabancı hayranlığı ve doyumsuzluğu Ünal Karaman gibi bir adama bu kadar yakışıksız açıklamalar yapılıyor. Beyler bırakın bu çok bilmişliği haddin ve ağırlığın kadar konuş.
    Cevapla
  • HALİL 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir sene daha gitti. iyi çalıştıramayacağı için 2. yılda kayıp. 2.yarıya çıkmaz. Bilgi birikimi çok az bir teknik adam. TRABZON SENEYE DE KAYIP.
    Cevapla
  • Tsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda ülkü sahibi bir hocamız oldu.
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bu seneye kümeye oynayacaz gibi gözüküyor. Kime ne yararı olmuşki bu elemanın bizim camiaya olsun. Trabzonlu oluşunun dışında teknik direktörlük anlamında hiçbir kalitesi yok
    Cevapla
  • 777 5 yıl önce Şikayet Et
    adam konya kovanağzından
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha evvel gelmemismiydi bu unal ts den yogurda cacik olmaz bu senede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle