Barcelona'dan Abdülkadir Ömür bombası!

Türk futbolunun ve Trabzonspor’un el üstünde tuttuğu Abdülkadir Ömür’ün Barcelona’nın takibinde olduğu ortaya çıktı.

Barcelona'dan Abdülkadir Ömür bombası!
Barcelona'dan Abdülkadir Ömür bombası!
GİRİŞ 15.05.2018 10:56 GÜNCELLEME 15.05.2018 10:56
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Katalan devi yetkililerinin, stili ‘Messi’ye benzetilen 18 yaşındaki yıldızın maçlarını izlediği öğrenilirken gelecek günlerde Bordo-Mavili kulübün kapısını çalabilecekleri öğrenildi.

Daha önce de Almanya, İtalya ve İspanya’nın dev kulüplerinin tarafından takip edilen Abdülkadir için Trabzonspor bonservisi bedelini 30 milyon Euro olarak belirlemişti. Eğer Barcelona ciddi bir şekilde Bordo-Mavililer ile masaya oturmayı düşünürse bu rakamın daha da yukarı çekilebileceği belirtildi.

Abdülkadir Ömür’ün transferi konusunda sezon sonunda hareketli günler yaşanabileceği, mali olarak kötü durumda olan Trabzonspor’un da oyuncunun hedeflenen paraya satılmasına sıcak baktığı öğrenildi. (Habertürk)

YORUMLAR 35
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Barcelona, Manchester City gibi Takimlarin sistemi biraz baska yürüyor. Onlar mümkün oldugunca genc yasta yetenekli gencleri topluyor, en iyi birkac tanesini kadroda tutuyor ve geride kalanlari kiraliyor. Yanlis hatirlamiyorsam sadece Manchester City nin her yil kiraladigi 60 a yakin futbolcusu var. Gelisirse kadrosuna katiyor, istedigi kivama ulasmayanlarida aldiginin üstünde bir paraya elden cikariyor ama satarkende bir madde koyuyor. 10 Milyon Avroya satdiysa, ileride 20 milyon avroya geri alma sartiyla satiyor. Benim gibi basit biri bunlari görüyor ama ülkedeki yöneticiler niye görmüyor ?
    Cevapla
  • mrts 5 yıl önce Şikayet Et
    100 milyon dolara da satsalar fark etmez, kulüpler nasıl oluyorsa bu paraları iç ediyor kulüpler hiç bir zaman borçlarını azaltamıyor
    Cevapla
  • erol 5 yıl önce Şikayet Et
    barcelona,real olursa gitsin,trabzonlu olarak razıyım.bayern,manchester city,liveerpool kesin gitmesin,ollmmaz.
    Cevapla
  • safa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Trabzonspor da çok gelişemez ilerleyemez Barcelona nın yetiştirdiği futbolcular belli bu yüzden dünyanın en iyi takımı.En iyisi abduşun barçaya gitmesi.
    Cevapla
  • Real Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda'yi begenmeyenler icin. Adam dünya kadar para kazandi, imaj yapti. 40 yasina kadar BArca da oynayacak hali yok ya. Adam dünyasini garantiledi, yedigi önünde yemedigi arkasinda. Simdi Ardaya laf diyenler kendi ceplerine bir baksin. Hem arkadasin dedigi gibi TS yurtdisina ve yurticine en pahali Futbolcu satan kulüplerimizin basinda gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle