Rodallega yeşil ışık yaktı! İşte yeni takımı

Trabzonspor ile sözleşmesi süren yıldız futbolcu, Kolombiya ekibi Deportivo Cali'ye yeşil ışık yaktı, kontrat konusunu bordo-mavili ekiple görüşmeleri gerektiğini iletti.

Rodallega yeşil ışık yaktı! İşte yeni takımı
Rodallega yeşil ışık yaktı! İşte yeni takımı
GİRİŞ 13.05.2018 10:04 GÜNCELLEME 13.05.2018 12:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir türlü düzenli bir şekilde forma şansı bulamayan 32 yaşındaki futbolcunun, kulüpten ayrılmaya sıcak baktığı ortaya çıktı. Karadeniz ekibiyle gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Rodallega, gerekli girişimler için sezonun sona ermesini bekliyor

Hugo Rodallega'nın, bir süredir Deportivo Cali ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. Rodallega'nın Kolombiyalı yöneticilere, kendisinin Cali'ye transfer olabileceğini belirterek olumlu yanıt verdiği ancak bordo-mavililerle devam eden bir sözleşmesi olduğu için kendisinin olumlu yanıt vermesinin yeterli olmayacağı hatırlatmasını yaptığı belirlendi.

 

 

'Kulüple görüşün'

Deportivo Cali'ye kulübü Trabzonspor ile görüşmesi hatırlatmasını yapan golcü oyuncunun, iki kulübün anlaşması gerektiğini, aksi takdirde bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmayacağını açık bir şekilde ifade ettiği belirtildi.

Sezonun sona ermesini bekleyen Rodallega'nın ardından yönetimle bir görüşme gerçekleştireceği ve bonservisi konusunda kolaylık sağlanmasını istemesinin beklendiği iletildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    rizespor a gel
    Cevapla
  • Harun Alemdağ 5 yıl önce Şikayet Et
    Haberleri inanarak izliyorum ve taktir ediyorum
    Cevapla