Trabzonspor'a kötü haber! Mehmet Ekici...

Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un 'Mehmet Ekici'ye 2.2 milyon TL ödeme' yükümlülüğüne yaptığı itirazı reddetti. Bordo-mavili kulüp, Ekici'ye 2.2 milyon TL ödeyecek.

Trabzonspor'a kötü haber! Mehmet Ekici...
Trabzonspor'a kötü haber! Mehmet Ekici...
GİRİŞ 03.05.2018 16:07 GÜNCELLEME 03.05.2018 16:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon devre arasında Trabzonspor'un Beşiktaş'a transferi için anlaştığı Mehmet Ekici, Fenerbahçe'den başka bir kulübe transfer olmayacağını açıklamış ve bordo mavili kulüp tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

KURUL, TRABZONSPOR'U MAHKUM ETTİ

 

6 ay futboldan uzak kalan Mehmet Ekici 2017-2018 sezonu başından Fenerbahçe ile sözleşme imzalamıştı. Ekici, Trabzonspor ile arasındaki sözleşme gereğince alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle 2 milyon 317 bin TL'lik dava açtı. Dava Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından kısmen kabul edilerek bordo mavili kulübün futbolcuya 2 milyon 246 bin TL ödemesine hükmetti.

Kararı Tahkim Kurulu'na taşıyan Trabzonspor'un itirazı reddedildi.

YORUMLAR 15
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon taraftarı olarak Mehmet’in haklı olduğunu düşünüyorum.Sonuçta kadro dışı bıraksan bile sözleşmeli oyuncun parasını ödemek zorundasın
    Cevapla
  • CAN BAR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bazen anne babama çok kızıyorum azcık genlerinizde futbolculukla ilgili accık bir gen olsaydı ya ulan bir sözleşme yapacak gen demi yok be bukadar mı olur be yarım dönem 2246000 tl cik bana bunun 1/6 yeter be
    Cevapla
  • Fuzuli 5 yıl önce Şikayet Et
    Beter ol ts
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu parayi hakedecek top oynadı mı Ts de? Yada şuan ki kulubunde aldığı parayı hakeden top oynuyor mu?
    Cevapla
  • ŞANLI HİLAL 5 yıl önce Şikayet Et
    beter ol tırab SON. önce GS nin alt yapısı gibi çalıştın. şimdi de eziktaşın yalakalığını yapıyorsun. Allah bin beter yapsın seni . İnşallah kümeye düştüğün zamanları da görüp kutlamalar yapacağız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle