Trabzon'dan açıklama: Çalınan şampiyonluğumuzu...

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun dün öğlen saatlerinde düzenlediği basın toplantısı hakkında "Fenerbahçde'nin" ismini kullanmadan bir açıklama yaptı.

Trabzon'dan açıklama: Çalınan şampiyonluğumuzu...
Trabzon'dan açıklama: Çalınan şampiyonluğumuzu...
GİRİŞ 25.04.2018 11:47 GÜNCELLEME 25.04.2018 18:44
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Açıklamada, "İsmimiz ve çalınan şampiyonluğumuzu malzeme etmeye çalışanları esefle kınıyoruz!" ifadeleri kullanıldı.

Açıklama şu şekilde;

 

 

Bilindiği üzere ülkemizin iki kulübü arasında bir süre önce oynanan kupa maçında spor etiğiyle bağdaşmayan bir dizi olaylar yaşanmış ve karşılaşma yarıda kalmıştır.

Sporda şiddet, şike ve dopingle mücadeleyi kendine görev edinmiş bir camia olarak, söz konusu karşılaşmada meydana gelen olaylardan ve yanı sıra futbolumuza dünya çapında ilkleri yaşatan, camiamızın en büyük değerlerinden biri olan Şenol Güneş'e yapılanlardan, ülkemiz futbolu adına büyük rahatsızlık duyduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

Camiamızla ilgisi olmayan bu maç hususunda son günlerde söz konusu iki kulübün temsilcileriyle birlikte, ilgili ilgisiz kişi ve kurumlar arasında yaşanan söz düellosunda,taraflardan birinin başkan, teknik adam ve bazı yöneticilerinin, renklerimiz, ismimiz ve çalınan şampiyonluğumuzu malzeme etmeye çalışmalarını esefle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

YORUMLAR 21
  • TS-52 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın ama bir kulüp kendisinden ancak bu kadar nefret ettirir. bu fb'yi 10 yaşında da sevemedim 40 yaşında da, yazık biraz hak ve emeğe saygı
    Cevapla
  • Tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    2011 yılında alınan şampiyonluk Ana sütü kadar temiz ve haktır.Kupa hakedenin mekanındadır.Başka türlüsü laf-ı güzaftır.Çalmışmış çırpmışmış bırakın artık bunları BIRAKIIINNN.Siz ter döktünüzde Biz sumu döktük ,saçmalık son bulsun artık.Otobüs kurşunlanıyor federasyon üç maymun,fenerin hakkı yeniyor federasyon üç maymun,yeter artık .Fenerbahçeyi hükmen yenik sayan cesaret şimdi nerde?Cesaret lazım cesaret ,yanındada azcık ta adalet,hepsi bu kadar.Saygılar
    Cevapla
  • Okann 5 yıl önce Şikayet Et
    tekin senin gibi fenerliler bu ülkede yaşadığı sürece adelet olmaz
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    bırakın çalsınlar adamlar alı mış felsefe o ziyniyet o mantık o hep si fener de toplanmış
    Cevapla
  • bencan 5 yıl önce Şikayet Et
    fb nin adalet ten yoksun yönetimi ve grupları Allah bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İki taraf arasındaki meselede üçüncüye düşen bellidir. İnsanlık ve adamlık konusunda konuşacak en son camiadır ts.
    Cevapla
  • Fırtına 61 5 yıl önce Şikayet Et
    İki taraf arasındaki meseleyi üçüncü tarafa düşürenlere ne denir bilirsiniz. İnsanlık ve adamlığı Trabzon'a geldiğinde haber ver sana gösterelim. Hem çalacaksınız, hem küfür edeceksiniz, hem taşlayacaksınız hem de zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkacaksınız. Yok öyle yağma... Herkes hak ettiği kadar değer görür!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle