Ağaoğlu açıkladı! 'Sosa'dan özür diliyorum ama...'

Trabzonspor'un yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor’un borcu 850 milyon TL. Bu parayı getiren Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’yı alır" derken "Sosa’dan özür diliyorum ama benim bütçem, bu oyuncunun parasını ödemek için yeterli değil" şeklinde konuştu.

Ağaoğlu açıkladı! 'Sosa'dan özür diliyorum ama...'
Ağaoğlu açıkladı! 'Sosa'dan özür diliyorum ama...'
GİRİŞ 11.04.2018 12:21 GÜNCELLEME 11.04.2018 12:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kulübün mali durumu ve Jose Sosa'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür hakkında, "Trabzonspor’un borcu 850 milyon TL. Bu parayı getiren Abdülkadir ve Yusuf  Yazıcı’yı alır." dedi.

 

 

Trabzonspor'un efsane isimlerinden olan 81 yaşındaki Özkan Sümer ile ilgili konuşan Ağaoğlu, "Başdanışman ve Genel Koordinatör Özkan Sümer oldu. Görevi büyük bir özveri ile kabul etti." dedi.

"Sosa’dan özür diliyorum ama benim bütçem ona yetmez"

Kulübün mali durumu ve Sosa hakkında konuşan Ağaoğlu, "Altyapıya önem vereceğiz. Yıllık gelirimizin 7 katı borçlanmışsınız. Gelirinizin %60’ı faize gidiyor. Giderler de yıllık 200 milyon TL’in üzerine çıkıyor. Sosa’dan özür diliyorum ama benim bütçem, bu oyuncunun parasını ödemek için yeterli değil. Bu yüzden transfer yasağı noktasına geldik. Şenol Güneş’in şu anda devam eden bir sözleşmesi  var. Şimdi konuşmak etik olmaz. Ben asla enkaz edebiyatı yapmıyorum. Umudumuzun bittiği yerde hırsımız başlar, asla umutsuz değiliz. Hedefimiz  Avrupa gitmek." dedi. (Akşam)

YORUMLAR 10
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    Öyle konuşursun sonra biri elinden bedavaya alır... sosa mevzusuna gelince ya sözleşmesini fes edersin önce alacaklarını verirsin. Söyleşme imzalarken düşünecektin mecburen paşa paşa ödeyeceksin. Yusuf ve Abdülkadir i de kadroda zorla tutarsan bir adım ileri gitmez yol yakınken 2 sinide toplam 6 milyon avro ya sat para kazan , yakında top peşinde koşmayı bırakırlar a. Peşinde koşarlar.
    Cevapla
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    2 sini 6 milyona mı sat ticaret yapıyorsan yapma batarsın.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Aklı basında bir yönetici gibi insAllah değismez genclere yerlilere yer verir diğer 3 büyük gibi yaslı bozuntulara yer vermez
    Cevapla
  • Kuzu 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle konular orta yerde konuşulmamalı.Bizde farkındayız Sosa bize çok lüküs. Çekersin kenara söylersin postalarsın gönderirsin.
    Cevapla
  • harun 5 yıl önce Şikayet Et
    alışırsın Başkan. hele bir dur transfer dönemi bi geldin etrafında fırdöndü olacak menejerler ve dalkavukları göre göre senide bozarlar hamaset yapıyon diyemiyorum şimdiden ama hele bi o zaman gelsin görecez bakalım.
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    200 milyon doların üstünde para yapıyor, adamın piyasadan haberi yok
    Cevapla
  • ecdad 5 yıl önce Şikayet Et
    kim 200 milyon dolar ediyor ? MESSIyi 180 Milyon EURO veririm onu alirim :-) piyasadan haberin cok varmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle