Trabzonspor'da çok konuşulacak Şenol Güneş sözleri

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yönetiminde olan ve asbaşkanlık görevini yürütecek Hayrettin Hacısalihoğlu, şu anda Beşiktaş’ın başında olan Şenol Güneş ile ilgili, "Şenol Hoca başka kulüpte, ama tabii gün doğmadan neler doğar. Şenol Hoca’nın hem Trabzonspor’daki hem bendeki yeri çok ayrı" dedi.

Trabzonspor'da çok konuşulacak Şenol Güneş sözleri
Trabzonspor'da çok konuşulacak Şenol Güneş sözleri
GİRİŞ 10.04.2018 10:11 GÜNCELLEME 10.04.2018 10:13
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş ile birçok kez birlikte çalışan ve yakınlığıyla bilinen Hayrettin Hacısalihoğlu, “Şenol Hoca benim çok sevdiğim, değerli arkadaşım ve çok başarılı bir spor adamı. Trabzonspor için tartışmasız en önemli değerlerinden biri ancak benim samimi olduğum gibi yüzlerce insanın onunla samimiyeti var. Şu anda bu durumda olan birinin buna cevap vermesi olmaz. Şenol Hoca başka kulüpte, ama tabii gün doğmadan neler doğar. Öyle bir ortam olursa bilmiyorum ama bizim kulüpte de şu an görevde bir hoca var. Bizim yapmamız gereken ona yardımcı olmak. Kulübü de daha iyi taraftarın mutlu olduğu hale getirmek. Dostluk, arkadaşlık, ilgi onlar ayrı şeyler. Şenol Hoca’nın hem Trabzonspor’daki hem bendeki yeri de çok ayrı” diye konuştu. (Habertürk)

YORUMLAR 19
  • rcevahir 6 yıl önce Şikayet Et
    konuşanlar ve konuşular var ki ifade ediliyor rıza hoca zaten sezon sonu gidiyor. sadece şenol güneş gelmesi meselesi ise bu sene de gelmesine gerek yok ancak 2019-2020 sezonunda trabzonsporun başındadır. çünkü oluşan yönetimin tamamı kankasıdır ve istenilen düşünülen yapı onunda istediğidir. ve tahminen kupalara artık Trabzonspor iki yıl sonra tamamen el koyacaktır. bekleyin göreceksiniz. yönetim takım oldu. sıra futbolda futbolcuda..
    Cevapla
  • Ferman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bjk ta ki aldigi maasin üzerine 1tl zam yap kosa kosa gelir cünkü bu erif dollar ve dolap cevirmekten baska bise bilmez ne hatir bilir ne dost o yüzden baskan sen parayi konustur
    Cevapla
  • Rafet yaşar 6 yıl önce Şikayet Et
    Adice bir yorum.Şenol hocayı herkes bilir. TS kökenli ve TS a destek veren, seven, çalışan hiç kimseye tahammülleri yok bunların Çünkü TS lu duruşu ve felsefesi batar adam olmayanlara. Zira bu felsefe güçlüye kuyruk sallamaz, Bilakis zayıfa arka çıkar.
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca Beşiktaş'taki başarıyı, bırakın Trabzon'da herhangi bir Türk kulübünde yakalayamaz. Çünkü Trabzon'da ve diğer kulüplerimizde Şenol hocaya Şenol abi diyecek kadar alçak gönüllü bir kulüp başkanı yoktur. Fikret Orman ve Şenol Güneş ikilisi müthiş bir uyum içerisinde çalışıyorlar. Beşiktaş bu sezon şampiyon olsun ya da olmasın Allah bu uyumu bozdurmasın.
    Cevapla
  • Rafet yaşar 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yorum.TS düşmanları bile TS daki şampiyonluğunu engelleyemedi. Ancak çaldılar. Şenol hoca her kulüpte başarılıdır. Kulübün hedefi ve gücü ne kadarsa o kadar.
    Cevapla
  • Muammer 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet Şenol hoca Trabzonspor a gitmeli ve 5.kez konulmalı hakaret edile edile hemde.birakin bunları hem Şenol hoca ya hemde rıza hocaya ayıptır
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Üç büyüklerde şampiyon olmak kolay ama diğer takımlarda kolay değil şenol hoca hayatında şampiyonluk gördüyse bu sayede gördü bunu biliyor.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki fatih terim ler ya da diğerleri 3. lig den alıp süper lige getirip şampiyon ediyor :) o zaman bu lig de Abdullah Avcı dan kalansı yalan :)
    Cevapla
  • efemm 6 yıl önce Şikayet Et
    şeneol hoca trabzonda şampiyonluk gördü, üçbüyük dediklerinize ve hakemlere rağmen.
    Cevapla
  • 6161Ts 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca Trabzonsporda da şampiyon olmuş ama çalınmıştır şampiyonluğu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle