Yanal'a ateş püskürdü! 'Sen nasıl bir insansın...'

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yaptığı açıklamalarda Ersun Yanal ile yollarını ayırmaları ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu. Usta, Ersun Yanal'a cebinden para vermesine rağmen kendilerini Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK''ya vermesine çok sert tepki gösterdi.

Yanal'a ateş püskürdü! 'Sen nasıl bir insansın...'
Yanal'a ateş püskürdü! 'Sen nasıl bir insansın...'
GİRİŞ 04.04.2018 22:23 GÜNCELLEME 04.04.2018 22:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal'ın kulübü Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na vermesine sinirlenen Usta, "Fenerbahçe kulübü ile bir şike sorunumuz var. Bu süreci bir başkan olarak en iyi şekilde yansıtmaya çalıştım. Ersun Yanal'a buradan seslenmek istiyorum. Senin arkanda bu kadar iyi duran bir başkan var. Sana cebinden para çıkartıp veren bir başkanın var. Sen nasıl bir insansın da 6-1 yenildiğin maçtan sonra Trabzonspor'u mahkemeye veriyorsun? Aziz Yıldırım sana az bile demiş. Sana cebinden para veririm dedim, o utanmadan bunu yapıyor. Ne kadar olduğunu o daha iyi bilir. Bunu nasıl yapabilir bir insan? Böyle bir başkanın varken UÇK'ya nasıl gidip yapabilirsin bunu?" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR 1,3 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Tahkim Kurulu geçtiğimiz haftalarda daha önce Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Trabzonspor aleyhine vermiş olduğu kararı onadı.

Fesih tarihine kadar, bordo-mavili kulüpten 230 bin euro gecikmiş alacağı bulunan Ersun Yanal'ın, görevinin haksız feshedildiğine karşılık UÇK'ya açtığı dava sonunda, bordo-mavili kulüp Ersun Yanal'a toplam 1,3 milyon euro tazminat ödemeye mahkum edildi.

KAYNAK: TRTSPOR
YORUMLAR 10
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı hoca yapınca bir cümle etmiyorsunuz yerli haklı olarak hakkını istemiş çok mu...
    Cevapla
  • iğneyi kendine 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam hastanesinde çalışan asgari ücretliye tazminat ödememek için her türlü çirkefliği yapıyor. ersuna yapmış çok değil
    Cevapla
  • boşver 5 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim milli takımdan çatır çatır alıyor.Hemde hiiiiiç birşey yamadığı halde.Yabancılara olsa gıkınız çıkmıyor
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım yine haklımı çıktı demekk i aziz Yıldırım adam gibi adammış
    Cevapla
  • Sitem 5 yıl önce Şikayet Et
    beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle