Rıza Çalımbay'dan iki isme eleştiri!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 01.04.2018 21:39 GÜNCELLEME 02.04.2018 09:03
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Mağlubiyetle ilgili konuşan Rıza Çalımbay, "Rakip Galatasaray sahasında baskı kuruyor, bunu bekliyorduk. Benim üzüldüğüm, o kadar söylememize rağmen çıkarken top kaptırmamamız gerektiğini söyledik. İkinci yarı iyi başladık tam iyi giderken yine aynı şekilde gol yedik. Maçı kazanmak için elimdeki kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Neticede Galatasaray ile oynuyorsun, bu pozisyonları verirsen Galatasaray gol atar, üzülürsünüz. Beklemediğimiz goller yedik, bunun üstüne çok durduk ama olmadı. Galatasaray ilk yakaladığı pozisyonda golü attı ama biz atamadık." dedi.

HUBOCAN VE OKAY ELEŞTİRİSİ

 

Tomas Hubocan'ı çıkardıktan sonra Okay Yokuşlu'yu savunmaya çekmesi hakkında konuşan Rıza Çalımbay, "Hubocan'ın öyle kart görme hakkı yok. Gomis'in arkası dönük gidiyor kart görüyor. Gomis iyi bir oyuncu, arkasını dönüyor, çok iyi faul alıyor ama Hubocan hata yaptı, belki atılabilirdi. Bu yüzden oyundan aldık. Hubocan'ın yerine Okay'ı çektik. Okay da yapmaması gereken bir hata yaptı ve gol yedik." diye konuştu.

YORUMLAR 23
  • taner 6 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hoca kendini eleştirsene oynattığın oyuncular hucüm oyunları,oynattığın oyun defansif Burak desen yokları oynadı.Acaba 2 hafta ne çalıştırdın oyunculara.
    Cevapla
  • bjk25 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu bir kere de kendinizi,eleştirin hep mi başkaları suçlu
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu takima takviye yapilacakti rıza hocayı öyle ikna ettiler. ne oldu devre arasında yalan oldu.
    Cevapla
  • Abdulkerim Kıraç 6 yıl önce Şikayet Et
    3 senedir Galatasaray' bizi yenemiyor sen geldin icine ettin efendiligine saygimiz var adam gibi adamsin ama trabzon agir gelir sana bizi birak hoca top oynasin takim 90 dk 3 posizyonla mı biter anlamıyorum birakin gidin o fatih terimi sevindiriyorsunuz ya helal olsun paragöz fatih
    Cevapla
  • Kuzu 6 yıl önce Şikayet Et
    Önce kendini eleştir. Çürüttün Rodellaga yı kulübede. Gomis kadar iyi bir golcü Rodellaga. Tutturmuş Kuçka perrara Burak yılmaz.Postalayın bunları Rıza Hocayla beraber.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle