Rıza Çalımbay'a göre lig şampiyonu...

Bu hafta G.Saray'a konuk olacak Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Ben bu sene de Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Çok güçlü kadroları var" dedi.

Rıza Çalımbay'a göre lig şampiyonu...
Rıza Çalımbay'a göre lig şampiyonu...
GİRİŞ 26.03.2018 09:27 GÜNCELLEME 26.03.2018 09:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Peş peşe yaşanan puan kayıplarının ardından önce Akhisar'ı ardından da Yeni Malatya'yı yenerek kendine gelen Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, şampiyonluk yarışını değerlendirdi. İlk kez şampiyonluk yarışındaki favorisini açıklayan deneyimli teknik adam, "Ben bu sene de Beşiktaş'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi işler yaptılar. Hem lig hem de kupa oldukça iyi gidiyor. Güçlü bir kadroları var ve yapılanması çok iyi" diye konuştu. 
 
'TRABZON'U HEP SEVDİM' 
 
Trabzon'u futbola başladığı günden beri çok iyi takip ettiğini ve sevdiğini de ifade eden Rıza Çalımbay, "Bir Anadolu kulübü olması, taraftarının tek yürek olması, Anadolu'dan bir takımın çıkıp diğer büyük takımlara kafa tutması sevmem için yeterli oldu. Beşiktaş'ta oynarken Trabzonspor'a karşı sempatim hep vardı. Renkleri, taraftarının tutkusu, maç sonlarında kolbastı oynamaları hep benim ilgimi çekmiştir, çekiyor da. Ama bana göre Trabzonspor'a daha fazla sahip çıkılması ve daha çok şeyler yapılması gerekiyor" dedi. 
 
'RAHATSIZ OLURSAM HEMEN BIRAKIRIM' 
 
Çalımbay, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemlerde ayrılış nedenini de ilk kez açıkladı ve şu ifadeleri kullandı: "Aradan zaman geçti ve beni rahatsız eden şeyler oldu. Ben öyle bir yerde rahatsızlık duyunca huzursuz olunca hemen bırakırım. Şu anda Trabzonspor'da da böyle bir durum olursa kesinlikle ve hemen bırakırım." 
 
(Habertürk)

YORUMLAR 13
  • Aslanbey Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hocam sen trabzonspor hocası olarak alenen bjk şampiyon olacaktır gibi temenni ifadesi kullanamazsın..hiç yakışmıyor olmadı...GS maçında adeta canla başla mücadele edeceksin belli oldu..ancak arenada inş GS kazanacaktır..
    Cevapla
  • 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olur olmaz, sporda her şey mümkün ama Ahlaklı adam vesselam.
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Bos isler bunlar. Sapiyonlubjk ve gs arasinda oynan maca bagli. Yani yüzde 55 bjk
    Cevapla
  • ga li 6 yıl önce Şikayet Et
    duygusal bir konusma olmus. bende diyorum ki arenada oynayacagimiz bjk macinda sampiyon oluruz.
    Cevapla
  • MahmuTS 6 yıl önce Şikayet Et
    Kasimpasa gecen sezon ilk yarisinda bjk yi yendi.onemli olan ikinci devredir.hersey ikinci devre belli olur.zaten bizim yonetim bjk yi sampiyon yapmak icin eski futbolcularini ve hocasibi yapti.nitekim ilk macta olcay attigi gole bile sevinmemisti.alt yapidaki oyumcunuz mertcam cam i da bjk ya bedavaya bos yere vermedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle