Usta açıkladı! '40-50 milyon Euro...'

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, düzenlediği basın toplantısıyla Trabzonspor gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Usta açıkladı! '40-50 milyon Euro...'
Usta açıkladı! '40-50 milyon Euro...'
GİRİŞ 24.03.2018 13:02 GÜNCELLEME 24.03.2018 13:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İşte Usta'nın açıklamaları;

YUSUF'U, ABDÜLKADİR, OKAY'I SATMAYACAĞIZ

 

 

''Yusuf Yazıcı, Castillo, Abdülkadir Ömür ve Okay Yokuşlu'yu vallahi de billahi de 40-50 milyon euroya satardık ama satmadık. Hala da satabiliriz ama satmayacağız.''

"Biz bu transferleri kimle yaptık? O zaman Nevzat Aydın da var. Nevzat Aydın'a da yazdım, bu borcu beraber kapatacağız, öyle küstüm diyerek gitmek yok. Aydın, ben ayrıldım artık dedi ama bu camialar öyle camialar değil"

SATILACAK BİR ŞEY KALMADI! BİRBİRİMİZİ BİTİRDİK! 

Trabzonspor'un yüzde 51 hissesi kendine aittir. yüzde 49'u satılabilir ve yüzde 49'u satılmıştır. Yani satılacak hiçbir şeyimiz yok. Yedik bitirdik birbirimizi ama aslında Trabzonspor'u bitirdik! Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, bu kulübün şehirdeki ufak tefek gayrimenkulleri dışında sahip olduğu tek mülktür. Kartal'da arazimiz yok arkadaşlar, orası bizim değil. Devletin yeri, kiralık.

2000 yılında biz kümeye gidiyorduk arkadaşlar! Size yemin ediyorum biz göreve geldiğimizde o dönemden daha kötü durumdaydık. 15 günde 100 milyon TL bularak zar zor kümede kaldık.

AHLAK KALMAMIŞ!

Bizde bir alışkanlık olmuş tüm kulüplerde; 'gitsinler' diyorlar. Ahlak, etik, kural hiçbir şey kalmamış. Kulüp için iyi bir şeyler yapıyoruz ama herkes 'Gitsinler' diyor. Diğer kulüplerde de bu böyle.

YORUMLAR 7
  • Kuzu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir yıl sonra Abdulkadir 40 milyon Yuro.Aklını başına al Usta.
    Cevapla
  • dede 6 yıl önce Şikayet Et
    birlik zamanı el ele
    Cevapla
  • isa61 6 yıl önce Şikayet Et
    sat hastaneni ode borcu ozaman sozde baskan. oraya seni zorla kimse cikarmadi. para kazanamadinmi yoksa vah vah vah.
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan bence satıp kulübün borcunu yarıya indirebilirsiniz.hem de altyapıdan gelecek gençlerimize motivasyon olurdu.gidenler Trabzon sporu seviyorsa elbet geri döner.
    Cevapla
  • Reiss 6 yıl önce Şikayet Et
    Dostum 40 -50 m youroo yapıosa bu adamları sat tüm takımı da yanında hediye et. Hep bu kafalar bitirdi. bizim aziz de satmayacaz diye diye fb yi gümletti. türk futbolunu da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle