Trabzonspor'da 11 ismin bileti kesildi!

Her fırsatta ''takviye yapmalıyız'' diyen Rıza Çalımbay'ın gelecek sezon için hazırladığı transfer listesi Başkan Muharrem Usta'nın eline gitti.

Trabzonspor'da 11 ismin bileti kesildi!
Trabzonspor'da 11 ismin bileti kesildi!
GİRİŞ 08.03.2018 11:12 GÜNCELLEME 08.03.2018 15:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trabzonspor yönetimi gelecek sezon Rıza Çalımbay'la devam etme kararı alırsa oldukça zorlu bir süreç kendilerini bekliyor... 

Her fırsatta ''takviye yapmalıyız'' ve ''bu takımı ben kurmadım'' diyen Çalımbay'ın gelecek sezon için hazırladığı transfer listesi Başkan Muharrem Usta'nın eline gitti.

 

 

Onur'a iyi bir yedek, Pereira ile sözleşme yenilenmesine rağmen sağ bek, Novak alınmasına rağmen sol bek, biri sol biri sağ olmak üzere iki stoper, bir 8 numara, Abdülkadir'e rağmen bir sağ ve bir sol açık ile Burak Yılmaz'a alternatif olabilecek bir forvet oyuncusu istedi. Çalımbay'ın 9 oyuncu birden istediği transfer listesi ise Başkan Muharrem Usta'yı şok etti.

ÇALIMBAY: 5 İSİM ÜZERİNDEN ŞAMPİYONLUK YARIŞI VERİRİM!

Rıza Çalımbay'ın gönderilmesini istediği oyuncuların listesi ise alınmasını istediği isimlerden çok daha acı verdi... 

Tecrübeli teknik adam 1.5 sezonda Ersun Yanal'ın bilgisi dahilinde alınan Rodallega, Castillo, Bero, Sosa, Kucka, Onazi, Kamil, Pereira, Durica, Hubocan ve Uğur'un gönderilmesini istedi. Ayrıca Olcay ve Ndoye'nin de bir faydası olmayacağını savundu.

İstediği gibi bir kadro yapılmasına izin verilirse kadrosunu Onur, Okay, Yusuf, Abdülkadir ve Burak üzerinden bir kadro kurarak zirveye oynama sözü verdi.

YORUMLAR 14
  • yahya 6 yıl önce Şikayet Et
    kamil hariç hepsi gitsin
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    birini dahi gönderemez 1 dönem transver yasağı geldi
    Cevapla
  • trabzon 6 yıl önce Şikayet Et
    Transfer yasağı geldi, neyine satıyorsun bunları??
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok Dogru! Riza hocayla bu yola varim. Hoca kovmakla hic birsey olmadigini görüyoruz 30 Senedir. Gitmesi gereken futbolculara yüzde yüz katiliyorum. Hicbirini görmek istemiyorum. Burak, Yusuf, Abdulkadir Okay ve onur aynen denildigi gibi kalmalidir, asla satilmamalidir. Bu oyuncular Senelerce oynamali.
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    Tespit gerçekten doğru faydalı ve faydasız oyuncuları çok doğru bir şekilde sıraladı ama gelelim işin oluruna hangi para hangi bütçe ile bu işler yapılabilir imkansız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle