İdmanda olay! Burak Yılmaz’ı zor sakinleştirdiler

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz ile yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak arasında tartışma çıktı. Tartışma büyümeden tatlıya bağlandı.

İdmanda olay! Burak Yılmaz’ı zor sakinleştirdiler
İdmanda olay! Burak Yılmaz’ı zor sakinleştirdiler
GİRİŞ 07.03.2018 20:31 GÜNCELLEME 07.03.2018 20:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş, Esteban, Castillo, Durica ve izinli olan Uğur katılmadı, hafif sakatlıkları bulunan Abdülkadir, N’Doye ve Rodallega’nın ise salonda çalıştığı belirtildi.

BURAK İLE ALBAYRAK TARTIŞTI

Antrenman öncesi, yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak ile forvet oyuncusu Burak Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Burak Yılmaz’ı arkadaşları güçlükle sakinleştirdikten sonra antrenman başladı. Daha sonra teknik direktör Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz’ı yanına çağırdı ve saha içerisinde kendisiyle görüşme yaptı. Bu görüşme sonrasında yardımcı antrenör Bülent Albayrak’ı yanına çağıran Çalımbay, iki isimden görüşmelerini ve sorunu çözmelerini istedi. Kısa süre konuşan ikili, daha sonra sarılarak basın mensuplarına görüntü verdi ve olay tatlıya bağlandı.

 

 

BERO TAMAMLAYAMADI

Bu arada bordo-mavili takımda antrenman sırasında sakatlanan Bero da çalışmayı yarıda bırakarak salona gitti. Trabzonspor antrenmanı taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Antrenmanı asbaşkan Ahmet Çubukçu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Burak’ı gelecek sene Rize’de görmek istiyoruz.
    Cevapla
  • Of’li 6 yıl önce Şikayet Et
    güldürme beni uşagum:))
    Cevapla
  • Arif k 6 yıl önce Şikayet Et
    Burak olmasa Ts suan kume dusme hattindaydi..Trabzon Buraksiz ne mac kazaniyor ne de gol atabiliyor..Kim bu adami transfer ettiyse Allah ondan razi olsun..
    Cevapla
  • Yozgatli 6 yıl önce Şikayet Et
    Su burakin havasi da olmasa takima faydasi olur.
    Cevapla