Trabzon yerel basını isyan bayrağını açtı!

Trabzon yerel basını Beşiktaş mağlubiyetinin ardından futbol takımına yine en yaratıcı manşetlerle eleştirdi.

Trabzon yerel basını isyan bayrağını açtı!
Trabzon yerel basını isyan bayrağını açtı!
GİRİŞ 06.03.2018 11:47 GÜNCELLEME 06.03.2018 11:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yerel gazeteler, Süper Lig'in 24'üncü haftasında sahasında Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'u eleştirdi.

"Avrupa hayal. Allah'ım kurtar bizi bu işkenceden" yorumunda bulundu. Karadeniz Gazetesi, "Evet görüyoruz, rezilliğinizi görüyoruz", "50'nci yılda şampiyonluk yok, Türkiye Kupası yok, Avrupa Kupası'na katılmak hayal" ifadelerini kullandı.



Taka Gazetesi, "Allah'ım kurtar bizi bu işkenceden!", "Yorgun dediğimiz Beşiktaş, elini kolunu sallayarak 3 puanı alıp gitti" yorumunu yaptı.



Günebakış Gazetesi, "Kayıp aranıyor", "Trabzon, Avrupa hedefi için çıktığı maçta yorgun Beşiktaş'a bile diş geçiremedi. Fırtına'nın yerine yeller esiyor" başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı.



Kuzey Ekspres Gazetesi, "Yine hüsran, yine hüzün" başlıklarını kullandı.




Sonnokta Gazetesi, "Medical'lik Fırtına", "Trabzonspor sahasında Güneş'li Beşiktaş'a da boyun eğdi" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 21
  • faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporu ilkönce taraftar sahiplenecek çok sevecek.ondan sonra başkan aynı şekilde sonra hoca sevecek sahiplenecek.bu üçlü futbolcuya aidiyet duygusunu tam verecek ve en önemlisi gücünün farkına vardiracak cesaret verecek.bu saydıklarımın hic birinde bunlar gözükmüyor şuanda.bir yerden başlamalı buise.ozguvenimizi kaybetmişiz.bu yeni bişey deyil.
    Cevapla
  • Beter 6 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun
    Cevapla
  • T61 6 yıl önce Şikayet Et
    Her yer Trabzon dediysek Trabzonsporla nasıl bir bağ kurdun ben de buna çok güldüm..
    Cevapla
  • yakup baş 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yerel basın varya , herşeyi en iyi onlar biliyor..
    Cevapla
  • TARAFSIZ 6 yıl önce Şikayet Et
    sattilar maci
    Cevapla
  • ahmethan 6 yıl önce Şikayet Et
    beter olun diyecem de ,daha beterı ne aklım almıyor.firtına lakabını aldiğiniz yillar da karadenizden 4 takım vardi lig de,bu takımların bu gün bu ligde olmamalırınız tek sebebi ts dir. bir rizeli olarak az sayida olsakta trabzon sporlu olduğumuz etrafça bılınırdi,son (bursa maçına)büyüklerımızın bize ts den dost olmaz demelerının boşuna olmadığını daha iyi anlamiş olduk p yüzden diyoruz ki:DAHA BETER OLUN
    Cevapla
  • ender öztürk 6 yıl önce Şikayet Et
    Rize'ye kaç kez yenildiğimizi galiba bilmiyorsun..ama önemli değil Rize'nin en iyi dostu fenerdir..onlarla dostluğunuza devam edin...
    Cevapla
  • Demirogli 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyleri düşünüyor olmam sana katılıyor olmam soylediklerindee a dan Z ye kadar haklısın intikam için az kaldı rizeporrrr oleyyt
    Cevapla
  • aps 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin ne olduğunuz belli de nasıl adam olduğunuz belli değil. rize fener maçında trabzon kümeye bağıran soyu tükenenler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle