Çalımbay'dan isyan! 'Atamıyoruz...'

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olan Trabzonspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, devre arasından beri gol sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Çalımbay'dan isyan! 'Atamıyoruz...'
Çalımbay'dan isyan! 'Atamıyoruz...'
GİRİŞ 18.02.2018 21:33 GÜNCELLEME 18.02.2018 21:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, göreve başladıkları günden bu yana ilk defa kendi sahalarında maç kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek "Antrenör, futbolculuk hayatında mağlup olunur ama kendi sahamızda mağlubiyet hiç istemediğim şeylerden bir tanesi" dedi.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:

 

 

"Pozisyonlar bulduk ama maalesef değerlendiremedik. Adebayor’un fizik üstünlüğü gayet iyi. Visca da çok orta yapıyor. Bu da bizim en çok konuştuğumuz şey ama söylediğimiz şeylerden gol yedik. Bunu telafi edecek pozisyonları yakaladık ama maalesef değerlendiremedik. Bu şimdinin sorunu değil. Devre arasından beri gol sıkıntısı yaşıyoruz. Burak atarsa atıyor, diğer arkadaşların da bu işin içinde olması gerekiyor. Biz gelmeden gol yeme sıkıntısı vardı. Onları bir nebze giderdik. Şimdi maalesef gol atma sıkıntısı yaşıyoruz. Gençlerbirliği maçında penaltı atamıyoruz. Bu maçın başında kaçırdıklarımızdan birini atabilsek oyun farklı olacaktı. Göztepe maçında 9-10 pozisyon var maalesef onları da değerlendiremedik. Golü atamazsak maalesef bu sıkıntılar yaşanacak. Biz yine de elimizden geleni sezon bitimine kadar göstereceğiz ve Trabzonspor'un ligi en iyi yerde bitirmesi için her şeyi yapacağız."

YORUMLAR 4
  • Erdoğan 6 yıl önce Şikayet Et
    2 toptan birini kaleciye geri pas yaparsan tabi ki karşı kaleye gidip gol atamazsın. gol atmak için ilk önce karşı kaleyi görmek gerek kendi kalecini değil.
    Cevapla
  • Adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gol atamıyorsan 2forwet çık ozaman.Orta sahayı daha önde oynat bunları biz mi smyleyeceğiz sana
    Cevapla
  • Osman ÇAKIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı. Benden bekliyor gidip gol atmamı. Geldiğinden beri aynı nakarat. Yapamıyorsan istifa et ve çekip git. Trabzon'a bu eziyeti yaşatmaya hakkınız yok. Şikayet hep aynı, sonuç aynı. Hüsran...
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    beter olsun
    Cevapla