FIFA'dan Trabzonspor'a şike yanıtı!

Trabzonspor Kulübü, 2010-11 sezonunda yaşanan şike süreci kapsamında FIFA’ya yaptıkları başvuru neticesinde FIFA’dan "Verilecek bir karara halel gelmemek üzere, şike sürecine müdahil olmama" yönünde bilgilendirme yazısı aldıklarını açıkladı.

FIFA'dan Trabzonspor'a şike yanıtı!
FIFA'dan Trabzonspor'a şike yanıtı!
GİRİŞ 12.02.2018 14:36 GÜNCELLEME 12.02.2018 14:36
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesidnen konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Bilindiği üzere, Trabzonspor Camiası, 2010-11 sezonunda yapılan şike ve teşvikle mağdur edilmiştir. Camiamız; adalet, ülke sporu ve insanı için mücadelesini sürdürmektedir. Kulübümüz son olarak, 3 Temmuz 2017 tarihinde yaptığı başvuruyla, FIFA’yı göreve davet etmiştir. FIFA Disiplin Kurulu Başkanı adına gönderilen yazıda; “Verilecek bir karara halel gelmemek üzere”, şike sürecine müdahil olmama yönündeki görüş, Kulübümüz’e iletilmiştir. FIFA’dan gelen bu bilgilendirme yazısı şaşırtıcı değildir. Zira şike sürecinde, FIFA Başkanı Gianni İnfantino’nun da içinde olduğu ilişkiler ağı, Fransız Le Monde ve İngiliz The Guardian gazeteleri tarafından tüm dünyaya ilan edilmiştir. Trabzonspor Kulübü; şikeyle gasp edilen haklarını geri alana kadar mücadelesinden asla vazgeçmeyecektir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da gerekli tüm başvurular Kulübümüz tarafından yapılacak ve titizlikle takibe devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 18
  • Davut 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende inanmiyorum ama bildigim kadari fifanin icinde bazi hesaplasmalar var bizi düsündüklerinden degil ama kendi aralarindaki annasmazliklar fenerin basini agirtacaga benziyor
    Cevapla
  • Geçti bolu pazarı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dava yıllardır trabzon gündeme getiriyor fakat dikkat edin zararından başka faydası yoktur TS ye ama hamsi kafalılar TS şampyon olmasına odaklanın yoksa işininz dahada zor olacaktır.Hiç olmasa FB yenin onuda yapamıyorsunuz neyin peşine düşmüşsunuz kendinize gelin trabzonda hiçmi aklı başında biri yoktur
    Cevapla
  • osman42kny 6 yıl önce Şikayet Et
    bursa maçının hesabını vermekten aciz olanlara bakın hele
    Cevapla
  • xyz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Tranzonspor taraftarları, sizin yöneticileriniz sizi kandırıyorlar. yıllardır başarısızlıklarının üstünü bu şekilde örtüyorlar. onlarca yabancı oyuncu alıyorlar hersene ve çoğu boş çıkıyor paralar boşa gidiyor. taraftar yönetimi eleştirmesin diye de olmayan şikeyi ortaya atıyor. şimdi sayın savcılar mahkemeler bu fetöcü ts yöneticileri hakkında neden işlem yapmıyorsunuz. fetönün attığı iftiraya, kurduğu kumpasa ts sahip çıkıyor. demek ki bunlar da fetöcü.
    Cevapla
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    boş boş konuşma, nasihata gerek yok. senin kulübünün başarılarını saysana...
    Cevapla
  • fb li 6 yıl önce Şikayet Et
    sıra nasa da :)
    Cevapla
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    2011'de şampiyonlar ligine neden TS katıldı, söyle bakalım....neden FB'yi almadılar, geçin bu boş işleri,
    Cevapla
  • Adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme-i Kübra var anlarsan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle