Burak açıkladı! 'Cumhurbaşkanımız böyle istedi'

Son zamanlarda bıraktığı sakallarıyla dikkat çeken Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz, "Geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyarete gittiğimiz zaman, 'Sakal yakışmış oğlum' dedi. Ben de biraz böyle kalmasına karar verdim" dedi.

Burak açıkladı! 'Cumhurbaşkanımız böyle istedi'
Burak açıkladı! 'Cumhurbaşkanımız böyle istedi'
GİRİŞ 03.02.2018 13:22 GÜNCELLEME 03.02.2018 15:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sakatlığı nedeniyle iki hafta sahalardan uzak kalacak olan Burak Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

32 yaşındaki forvet, bazı başarı ve mutlulukları yaşadığı kulübünde tekrardan bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor benim için çok kutsal bir yer. Forması da kutsal. İlk Trabzonspor döneminde yakaladığım başarılardan sonra hayatımda birçok şey kazandım. O yüzden beni ben yapanın Trabzonspor olduğunu çok iyi biliyorum. Bu formayı her giyişimde Allah'a şükrediyorum. Çünkü bu forma sayesinde bugünlere geldim. Ben Trabzonspor'a, Trabzonspor da bana çok şeyler katmıştır" ifadesini kullandı.

 

 

"Sayın Cumhurbaşkanımız kesmememi istedi"

Burak, hayatında ilk defa sakal bıraktığını da ifade ederek, "Sakalımı sürekli kesiyorum, tarzım böyleydi. Geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyarete gittiğimiz zaman, 'Sakal yakışmış oğlum' dedi ve kesmememi istedi. Ben de biraz böyle kalmasına karar verdim. Sonra kızlarım da, 'Babacım sakalların çok güzel, kesme' dediler. Öyle kaldı" diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • necdet 6 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibi reis
    Cevapla
  • necdetözsoy 6 yıl önce Şikayet Et
    allahına kurban aynen yakıştı
    Cevapla
  • Canan 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes şahsi işlerinde istediğini yapma yada yapmama özgürlüğüne sahiptir.
    Cevapla
  • konukhoş 6 yıl önce Şikayet Et
    hakkaten yakışmış ama 10 numara.
    Cevapla
  • Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Sakal Peygamber Efendimiz sav in sünnetidir .Dil uzatanların dili kopsun. Onlar sinek kaydı traşın fıkhi hükmünü bi araştırsın da öyle konuşsunlar .Yok ilkelmiş, yok bilmem ne...Terbiyesizler..Bırakamıyorsan çeneni tut bari .
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam sakali süz icin birakmiş gecen kaza yapti sabaha doğuru işkili Arabayi birakip kacti polis gelmeden. sakali ermenide birakiyor gavurda birakiyor burak reis sana yakişiyordiye sakal birakmiş Sakali niyetle birakirsin sünettir doğuru.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle