Burak Yılmaz krizi! "O gelirse ben giderim"

"Kalmam için bazı şeylerin netleşmesi lazım" diyen Burak Yılmaz'ın bu sözlerinin ardında yatan sebepler ortaya çıktı.

Burak Yılmaz krizi! "O gelirse ben giderim"
Burak Yılmaz krizi! "O gelirse ben giderim"
GİRİŞ 22.01.2018 10:04 GÜNCELLEME 22.01.2018 12:44
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta yaptığı, "Kalmam için bazı şeylerin net olması gerekli" açıklamasının ardında yatan sebep ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Konyaspor maçının ardından Süper Lig'deki gol sayısını 16'ya çıkan Burak Yılmaz'ın sıkıntısı ortaya çıktı. Trabzonspor'un Las Palmas'ta kadro dışı bırakılan Loic Remy'nin transferi için temas kurması milli futbolcuyu küplere bindirdi.

Burak Yılmaz'ın bu gelişme üzerine, "Remy gelecekse ben giderim. Zaten transfer teklifleri var. Bu transferi yapacak bütçe varsa, önce maaşlarımız ödensin" diyerek yönetime rest çektiği ifade edildi.

Burak Yılmaz geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarla kafa karıştırmıştı. Yıldız oyuncu transfer söylentileri hakkında, "Transfer teklifi alan her oyuncunun gitme ihtimali vardır. Kalmam için bazı şeylerin net olması gerekli" açıklamalarında bulunmuştu.

32 yaşındaki futbolcu Konyaspor maçında 2 gol birden kaydederek takımının gol yükünü çeken isim oldu. Yıldız oyuncunun kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR 25
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    ceza sahasına girdiğinde aklın fikrin yere atlayıp penaltı kazanmakta artık hakemlerde bildiği için gerçek penaltılarıda es geçiyor. attığın golleri nenemde atar....
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon taraftarı olarak üzülüyorum maçları izleleme kararı aldım
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir besiktasli olarak ben bizde oynamasini istersim senol hoca dedigin de negredo yerne burak alinsaydi. Simdi cok farkli olurduk.
    Cevapla
  • Canan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ürettiği hiç bir şeyi almıyorum, izlemiyorum buna benzer sözde sanatçı görünümlüleri.
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Come to Beşiktaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle