Trabzonspor'da Rodallega'ya çılgın teklif!

West Bromwich Albion'ın Rodallega için Trabzonspor'a 5 milyon pound'luk teklif sunduğu bildirildi.

Trabzonspor'da Rodallega'ya çılgın teklif!
Trabzonspor'da Rodallega'ya çılgın teklif!
GİRİŞ 06.01.2018 10:26 GÜNCELLEME 06.01.2018 11:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzon formasıyla bu sezon toplam 15 maça çıkıp 11 gol, 1 asistle oynayan Hugo Rodallega'ya İngiltere'den teklif geldi. Premier Lig'de düşme hattında bulunan, kümede kalmak için forvet hattına deneyimli bir ismi dahil etmek isteyen West Bromwich Albion'un 32'lik yıldızı uzun süredir takip ettiği ve transfer için düğmeye bastığı ifade edildi.

Bu doğrultuda temaslarını sıklaştıran West Bromwich; Ada'da daha önce Wigan ve Fulham formaları giyen Kolombiyalı futbolcu için kesenin ağzını açarken, Bordo-Mavililer'e 5 milyon poundluk teklifini iletti.

'DOĞRU BİR TAVIR OLMAZ'

Rodallega için yapılan 5 milyon poundluk teklife rağmen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın oyuncusunu verme taraftarı olmadığı öğrenildi. N'doye'un sezon sonu sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle Hugo'dan vazgeçmelerinin doğru bir tavır olmayacağını yönetimine ileten Çalımbay'ın, Rodellega'nın kalması gerektiğini rapor etti.

Öte yandan Rodellega'nın Bordo-Mavililer'in satışa izin vermesi halinde gidebileceğini yakın çevresine söylediği bildirildi.

YORUMLAR 8
  • xxxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Para ediyorsa hemen satin..Hatta Ts de para eden ne kadar futbolcu varsa sene sonunda iyi paraya satip borc kapatilmalidir..Ts gibi bir takim bir futbolcuya 3-4 milyon euro veremez..alt yapidan alin,ucuz ve kaliteli yabanciyi arastirin..butun ligleri izleyin..az maliyete kurulacak bir takimla cok iyi isler cikarilabilir..porto,Benfika,monaco yu ornek alin..
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    bir Konysporlu olarak bence bu iyi bir oyuncu en az 15 milyon eder, hızlı ve teknik
    Cevapla
  • Temel6181 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence satmak doğru olmaz çünkü burak sürekli ve uzun dönem sakatlaniyo rodagella profesyonel ve yedek kalsada görev verilirse çıkıp oynuyo atıyor kazanıyor para önemli ama herzaman doğru transfer yapılamıyor
    Cevapla
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    ondan önce Ndoye’u hemen gönderin lütfen. Bu paraya da Rodallega’dan daha iyisini buluruz, adam yedek mutsuz. Hemen satın lütfen. Sağ açık ve çok iyi stoperler lazım. Sakıp yetmez daha iyi bir solbek lazım. Okay’ı isteyen varsa iyi bir paraya o da satılıp Ndiaye-Fernando tarzında daha hızlı ve daha yırtıcı ön libero alınmalı. Hatta bu tarz futbolcular çoğalmalı takımda...
    Cevapla
  • Mahmut Takalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek Şampiyon olamıyoruz?Bu 50 yılın en önemli yılı.Bütün takımlar Trabzon'a gelecek.Bu yıl Şampiyon olamazsak hiç olamayız.Ne yapıp edip bu sene şampiyon olmalı bu takım.Bunu başarırsa Rıza Hoca Trabzon'da Arsen Wenger gibi olur.Sahamızda puan kaybetmeyelim dışarda yenilmeyelim bu sene şampiyonluk için ciddi adayız.Rıza hocanın felsefesi şu anda tamda bize lazım olan felsefe.Bize bu dönem güzel oyun değil güzel puan lazım vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle