Çalımbay açıkladı! "3-4 iyi transfer..."

Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, 3 puanla ayrılmayı hedefledikleri mücadelede 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Çalımbay açıkladı! "3-4 iyi transfer..."
Çalımbay açıkladı! "3-4 iyi transfer..."
GİRİŞ 24.12.2017 17:54 GÜNCELLEME 24.12.2017 17:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çalımbay, zor bir karşılaşma olacağını oyuncularıyla konuştuğunu, daha fazla mücadele etmeleri ve iyi konsantre olmaları gerektiğini anlattığını aktardı.

Maçtaki mücadeleden memnun olduğunu ancak kopuk kopuk oynadıklarını vurgulayan Çalımbay, şunları kaydetti:

"Zaman zaman istediklerimizi yapamadık. Ama neticede bir lig maçı. Karabük takımının durumu da belli. Bu maçın böyle geçeceği belliydi. Özellikle ikinci yarı daha iyi şeyler yapabilirdik. Oyunu rahatlıkla çevirebilirdik. Maalesef berabere kaldık. Deplasmandan alınan puan iyidir diyoruz ama hedefimiz buradan 3 puanla ayrılmaktı. Yukarıya biraz daha yaklaşma açısından önemliydi. Benim açımdan baktığımızda, yeni geldim sayılır, yarı oldu neredeyse. Burada gördüğümüz şeyler var. Devre arasında daha iyi hale getireceğiz. Bazı arkadaşlardan çok beklentilerimiz vardı, onları göremediğimiz için üzgünüz. Onları da inşallah devre arasında daha iyi duruma getireceğiz."

"Takımda konsantrasyon eksikliği var mı?" sorusu üzerine Çalımbay, "Bir haftadan beri bu maçı konuşuyor, önemini aktarıyoruz. Rakip takım can derdinde tabii ki mücadele edecek, tekmeye kafa koyacaklar. Bizim de aynısını yapmamız gerekiyordu, zaman zaman yaptılar, zaman zaman yapmadılar. Hatalarımız oldu, konsantrasyon değilde istediklerimizi yapamadık. Karabük takımı da izin vermedi çoğu şeye. Çok kritik ve önemli maçlar kazandık. Onların yorgunluğu olabilir. Takımımın konsantrasyon olmaması ya da boş vermiş bir takım olmamız mümkün değil. Ona zaten izin vermeyiz. Maalesef bazı maçlarda böyle oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

Transfer konusuna da değinen ve takviye gerektiğinin altını çizen Rıza Çalımbay, ''Mevcut oyuncularıma da güveniyorum. Oyuncularımızın hepsini tanıyorum. Onları mutlaka devre arası daha iyi duruma getireceğiz. Yönetimimizle konuşacağız. Yapabilirsek 3-4 iyi transferle takımımızı daha da güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız. Biz mevcut kadroyla da gerekirse yolumuza devam ederiz. Kulübümüzün sıkıntısı olursa transfer bize faydadan çok zararı olabilir. Yapabilirsek de takımımıza güç katarız." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 1
  • yagup 6 yıl önce Şikayet Et
    ts son beş yılda kaç transfer yaptı bu transferlere ne kadar harcadıhalen transferden bahsediliyor
    Cevapla