Burak Yılmaz ifade verdi! İşte ilk sözleri...

Sarıyer’de, Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı’ya ait Ferrari ile kaza yapan Burak Yılmaz’ın önceki akşam Sarıyer Polis Merkezine gelerek, olayla ilgili ifade verdi.

GİRİŞ 11.12.2017 17:08 GÜNCELLEME 11.12.2017 17:48
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün kaza yerini terketmekten 206 TL ceza kestiği Burak Yılmaz, ifadesinde,”Seyir halindeyken araç bir anda aşırı hızlandı, aracın kontrolünü kaybettim. Araç savruldu takla attı. Daha sonra çarparak durdu. Araçtan indiğimde bir cipe çarptığımı gördüm” dediği belirtildi.

Burak Yılmaz, olay yerinden ayrılması ile ilgili, bu tür bir durumda karakola giderek ifade vermesi gerektiğini bilmediğinden karakola gitmediğini söylediği belirtildi. (Hürriyet)

YORUMLAR 35
  • alkol tesit 6 yıl önce Şikayet Et
    hemen kanından alkol testi yapısın. ne demek karakola gidilmesini bilmiyordum. adamı apar topar kaza yerinden kaçıran arkadaşları eğer kanında alkol çıkarsa delil yok etmekten suçludurlar. acil alkol testi yapılsın. o saatte eğlence mekanından gelme ihtimali çok yüksek. alkol çıkarsa büyük ceza verilsin, ona ve onu kaçıranlara.
    Cevapla
  • mesut 6 yıl önce Şikayet Et
    Kandan alkol testi yapıldı mı acaba?Zengin ve ünlü olunca geçiştiriliyor.Basını da takip ediyorum kimse test yapılsın yazmıyor.Ya birinin ölümüne sebep olsaydı? adalet sadece fakir fukaraya işler dimi...
    Cevapla
  • Memoral 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun hadi birine zarar varsaydın şükür et çok büyük kaza ve tövbe et
    Cevapla
  • Sinan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir adaletsizlik örneği! Çifte standart !!bu Adam nasıl ödeyecek 206 TL yi ??
    Cevapla
  • trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşın beyanı esastır siz istediğiniz kadar inanmayın başka birine zarar vermediği için takipsizlik verilecek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle