Burak'ın takla attığı araç bakın kimin çıktı?

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Burak Yılmaz bu sabaha karşı İstanbul'da bir kaza geçirdi.

GİRİŞ 10.12.2017 14:42 GÜNCELLEME 10.12.2017 16:30
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Saat 05:00 sıralarında meydana gelen kazada milli oyuncunun direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kullandığı lüks spor otomobilin takla attığı kaydedildi. 

Sarıyer’de sabah saatlerinde savrularak park halindeki cipe çarpan 34 ET 0056 plakalı Ferrari aracın Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı’ya ait olduğu belirlendi.

Fatih Terim’in damadı ve aynı zamanda Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın ortağı olduğu Ercar Motors’a ait olan lüks araç, olay sonrası kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracı Yeniköy’de bulunan bir otoparka çekti. Her iki aracın maliyetinin ise, ortalama olarak 3 Milyon TL’yi aştığı öğrenildi.

YORUMLAR 35
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    sabah namazina gidiyordu acele ve dikkatsiz olunca kaza oldu!
    Cevapla
  • namık 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaçtığına göre alkollüdür ehliyetine el konmalı sigortadan ödeme yapılmamalıdır olay saati dışında alınacak alkolsüzdür raporu geçersiz olmalıdır.
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam tam bir trafik magandası bir gün izliyoruz otobüs şoförüyle argo ifadelerle kavga ediyor adamı tutamıyorlar, birgün bakıyoruz taklalar atıyor. Bize ne ününden mününden insan olsun yeter. İnşallah kendi dahil kimseye zarar vermez
    Cevapla
  • türkeş 6 yıl önce Şikayet Et
    çerez parası vermesini bilen ALLAH almasınıda bilir
    Cevapla
  • Ümit 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kaza yapabilir. Ama insan kaza yerinden niye kaçar. Çok zor bir soru. Şimdi kaza zamanı belli. Bakalım kaç saat sonra rapor alınacak.
    Cevapla
  • ozan fb 6 yıl önce Şikayet Et
    alkollü olduğu için kaçar (herhangibir yara bereside yok)..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle