Rıza Çalımbay, Ersun Yanal'ı solladı!

Trabzonspor'a 5 maçta 10 puan kazandıran Rıza Çalımbay, 8 haftada 9 puan alarak görevine son verilen Ersun Yanal'a fark attı, takıma nefes aldırdı.

Rıza Çalımbay, Ersun Yanal'ı solladı!
Rıza Çalımbay, Ersun Yanal'ı solladı!
GİRİŞ 27.11.2017 11:17 GÜNCELLEME 27.11.2017 11:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Sivasspor deplasmanında yenilmezlik serisine bir halka daha ekledi. 3 maçtır yenilmeyen ve bu seride 7 puan kazanan Bordo-Mavililer, bu kez Yiğidolar'ı mağlup ederek 4 maçta 10 puana ulaşmayı başardı. Bu aynı zamanda Karadeniz ekibinin hocası Rıza Çalımbay'ın, eski teknik direktör Ersun Yanal'ı solladığının da bir göstergesi durumunda. Çünkü Yanal ile yolların ayrıldığı süreçte Trabzonspor 8 maçta 9 puanda ve rakiplerinin de bir hayli gerisinde kalmış, ardından da deneyimli çalıştırıcının sözleşmesine son verilmişti.

HEDEFİ ÇOK NET

Göreve Malatya yenilgisiyle başlayan Çalımbay'ın takımı toparladığı rakamlarla sabit bir gerçek. Hedefi, "İlk yarıda kalan 5 maçımızı da kazanmak zorundayız. Aksi halde üst sıraları yakalamak adına sıkıntılar yaşarız" diyen Çalımbay ve öğrencileri ilk ve kritik bir sınavı kayıpsız atlattı. Bu sonuçla beraber Trabzonspor bu sezon ilklere de ulaşmış oldu. Öyle ki; Fırtına ilk kez üst üste 2 maç kazandı, ilk kez 4 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı ve ilk kez deplasmanda galip gelmeyi başardı.

YORUMLAR 3
  • Real Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş den bile iyi
    Cevapla
  • trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    lütfen gerçekçi olalım biraz
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Ligin en kötü futbolunu trabzon oynuyor. Şu ana kadar rıza hoca ilginçtir futbolsuz puanları topluyor. Fazla gidemez diye düşünüyorum.
    Cevapla