Çalımbay: Geçen maç gibi son dakikalarda...

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay karşılaşma sonrası mücadeleyi değerlendirdi.

Çalımbay: Geçen maç gibi son dakikalarda...
Çalımbay: Geçen maç gibi son dakikalarda...
GİRİŞ 26.11.2017 17:10 GÜNCELLEME 26.11.2017 17:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çalımbay, "Her şeyden önce galip geldiğimiz için mutluyuz. Kolay bir galibiyet olmadı. Gerçekten zor bir maç oldu bizim açımızdan. Sivas takımı, son haftalarda mükemmel bir istikrar yakalamış, özellikle kendi sahasında çok iyi oynayan bir takım. Bugün de çok iyi oynadılar. Biz de iyi mücadele ettik. Tabii hatalarımız vardı. Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Bunun neticesinde hakikaten iyi bir galibiyet aldık. Mutlaka bu maçı iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Bundan sonra da oynayacağımız 4 maçı iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Oynadığımız oyunun mutlaka üzerine çıkmamız gerekiyor. Bireysel olarak da iyi şeyler yapmalıyız. Bunların hepsinin farkındayız" dedi.

"Kendi hatalarımızı görmezden gelemeyiz"

Galibiyete rağmen takımın yaptığı hataları görmezden gelemeyeceklerini ifade eden Çalımbay, "Bunların hepsini şu anda düzeltme şansımız yok. Önümüzde 4 lig ve kupa maçlarımız var. Bunları da iyi bir şekilde bitirip devre arasında daha iyi duruma getireceğiz. Belki takviye, belki çalışarak bir şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Bunları yaptıktan sonra daha iyi bir takım haline geleceğiz. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Geçen maç gibi son dakikalarda oyundan kopmadan golümüzü bulduk. İyi bir galibiyet aldık. Teşekkür ediyorum bütün oyuncularıma. Bundan sonrasına bakacağız" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • Murat Sahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sekilde Turkiye de futbol biryere varamaz. Bu sekilde bariz iki penalti verilmiyorsa, ya bu iste bir is var, yada hakemler gercekten goremiyorsa hakemlik yapmasinlar.
    Cevapla
  • ali kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    sivasın iki penaltisi verilmedi onuda söylesene
    Cevapla
  • Efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam hadi Ersun Yanal Dan Doy u oynatıyor du zoru zoruna. Allah aşkına sen niye ısrar ediyorsun. Bizim görmediğimiz ne var bu adamda vallahi anlamadık. Tesadüf 3 gol attı gerisi yalan. Gençlere şans verin.
    Cevapla
  • xxxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs maci ve osmanli macinin en iyisiydi o yuzden..Bugun de asisti vardi:))
    Cevapla
  • Sporcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Efe futboldan anlamıyorsun yorum niye yapiyorsun
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    2. Golün ortasını Dame doy yaptı kardeş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle