Yusuf'tan transfer cevabı! İlk kez konuştu

Monaco'nun uğruna 16 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Yusuf Yazıcı, önceliğinin Trabzonspor olduğunu ifade etti.

Yusuf'tan transfer cevabı! İlk kez konuştu
Yusuf'tan transfer cevabı! İlk kez konuştu
GİRİŞ 23.11.2017 10:54 GÜNCELLEME 23.11.2017 11:25

Monaco'nun 16 milyon Euro'luk teklifle Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'un kapısını çalacağını önceki gün spor kamuoyuna duyurmuştu... Genç yetenek, söz konusu habere ilişkin olarak açıklamalarda bulundu ve "Önce Trabzonspor" dedi.

Yusuf, küçüklüğünden beri hep Trabzonspor formasını hayal ettiğini ve bunun için çalıştığını belirterek, "Hedefime ulaştığım için de çok gururluyum. Şu an odaklandığım yer Trabzonspor. Tabii ki Avrupa'da oynamak isterim ama önceliğim Trabzonspor. Transfer haberlerini okumuyorum. Hayalim bu forma ile şampiyonluk ve Milli Takım'da başarılı olmak" dedi.

HEDEF 2010-2011 RUHU

Yusuf, Rıza Çalımbay'ın soyunma odasından geldiği için futbolu iyi bildiğini de ifade ederek, "Çok iyi bir insan çok iyi bir hoca. Bize deneyimlerini yansıtıyor. Antrenmanları çok iyi ve bazen yoruyor. Ben de altyapıdan çıktım. Abdülkadir olsun, Rahim olsun, Uğurcan olsun bunlar altyapıdan çıkmış oyuncular. Daha da önem vermeliyiz. Şu an iyi bir hedef noktasındayız: İnsanlar Trabzonspor altyapısına farklı bakmaya başladı" diye konuştu.

Yıldız oyuncu, takım içerisinde 2010- 2011 sezonunun ruhunu yakalamaya çalıştıklarını aktararak, "O dönem burada bulanan Burak ve Onur ağabeyler sürekli bizimle toplantı yapıyor ve bunu aşılamaya çalışıyor" dedi. 

Yusuf, ligde Talisca'yı, takımında ise Sosa ve Abdülkadir'i çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Yusuf en beğendiği hakemlerin Fırat Aydınus ve Halis Özkahya olduğunu da söyledi.

KAYNAK: 61SAAT