Sosa'nın sözleşmesinde şoke eden detay!

Trabzonspor'da disiplinsiz tavırlarıyla eleştirilen ve devre arasında takımdan gönderileceği belirtilen Sosa'nın sözleşme detayları ortaya çıktı.

Sosa'nın sözleşmesinde şoke eden detay!
Sosa'nın sözleşmesinde şoke eden detay!
GİRİŞ 09.11.2017 11:54 GÜNCELLEME 09.11.2017 13:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da son dönemde gösterdiği performans ve Yeni Malatyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla nedeniyle devre arasında yolların ayrılacağı ileri sürülen Arjantinli yıldız Jose Sosa ile ilgili flaş gerçek ortaya çıktı.

Günebakış Gazetesi'nin haberine göre; sezon başında Milan'dan transfer edilen ve KAP'a 6 ay kiralık olarak sözleşme yapıldığı açıklanan Sosa'nın aslında bu açıklanan sözleşmesinin göstermelik olduğu ortaya çıktı. Bordo mavili yönetimin Arjantinli yıldız ile 3 yıllık olarak anlaştığı ve bu anlaşmanın devre arasında resmiyete döküleceği öğrenildi.

Bu nedenle Sosa'nın performansının beklenen düzeyde olmaması nedeniyle devre arası kiralık sözleşmesinin iptal edilmesi ve gönderilmesinin söz konusu olmadığı belirtildi. Trabzonspor, Milan'dan kadrosuna kattığı Jose Sosa'nın 3,5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu elinde bulunduruyor.

Öte yandan dedesinin vefatı nedeniyle Arjantin'e giden Sosa'nın özel antrenör tuttuğu ve kısa sürede fizik güç olarak iyi bir seviyeye ulaşmak için yoğun çaba sarfettiği ifade edildi.

YORUMLAR 1
  • Para Para Para 6 yıl önce Şikayet Et
    Hey gidi Sosa efendi, nereden nereye. Ama sen parayı seçtin, yapacak bir şey yok. Yoksa şimdi Şampiyonlar liginde oynuyor olacaktın.
    Cevapla