Rıza Çalımbay'dan 7 yıl sonra bir ilk!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni takımıyla Galatasaray'a karşı olan şansızlığını kırdı.

Rıza Çalımbay'dan 7 yıl sonra bir ilk!
Rıza Çalımbay'dan 7 yıl sonra bir ilk!
GİRİŞ 30.10.2017 12:24 GÜNCELLEME 30.10.2017 12:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni takımıyla Galatasaray karşısındaki şansızlığını 7 yıllık bir aranın ardından kırdı. Süper Lig'de sarı-kırmızılı takıma karşı 13 maçtır kazanamayan Çalımbay, bordo-mavili takımın başında ligde ilk galibiyetini alarak çifte sevinç yaşadı.

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Medical Park Stadyumu'nda karşılaştı. Sahasında Galatasaray ile kritik bir müsabaka oynayan bordo-mavililer rakibini 2-1 yenerek 5 maçlık galibiyet hasretine son vererek lig için yeniden umutlandı.

ÇALIMBAY, ŞANSIZLIĞINI KIRDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray karşısında süren 13 maçlık galibiyet özlemini bitirdi. 7 sezondur görev yaptığı Antalyaspor, Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu, Çaykur Rizespor ve Sivasspor takımları başında sarı-kırmızılı takıma karşı galibiyeti bulunmayan Çalımbay, son olarak Galatasaray'ı 2009-2010 sezonunda Eskişehirspor'un başında bulunduğu dönemde 2-1 mağlup etmişti. Söz konusu müsabakanın ardından Rıza Çalımbay, Galatasaray'a karşı galibiyet elde edemedi. 13 maçta 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde eden Çalımbay, 7 yıllık bir aradan sonra yeni takımı Trabzonspor ile Galatasaray'ı yine 2-1 mağlup etti.

YORUMLAR 5
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Çin con nu yenmek ne güzel
    Cevapla
  • trabzon 6 yıl önce Şikayet Et
    zorunamı gitti hakemle işi olan g s dır onlar bu işlerı iyi yapalar.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    çalımbay çok sevinme, bu hakem sen kazanasın diye değil gs kaybetsin diye tetikçilik yaptı, yani sana kötü haber bu trabzondan cacık olmaz haftaya bu hakemi bulamazsın ve yenilirsin kısa ve net...
    Cevapla
  • yagup 6 yıl önce Şikayet Et
    haftaya kayseri maçı var geçenyıl kayseri trabzonun sayesinde ligde kaldı(trabzon kendi sahasında kayseriye maçı vermişti)ahde vefa kesin trabzon maçı alır malesef memlekette futbol böyle
    Cevapla
  • osman keleş 6 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayda dünkü futboluyla ancak dördüncü olur
    Cevapla